Ελένη Μενεγάκη: Οι on air ευχές για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας!

Η αποκάλυψη για την γέννησή της!

Ελένη Μενεγάκη: Οι on air ευχές για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας!

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, Μαρίνα!


Η μικρότερη κόρη της Ελένης, γίνεται σήμερα τεσσάρων ετών και η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί μέσα από την εκπομπή της! Διαβάστε παρακάτω....


«Διάβασα τόσα δικά σας σχόλια και δεν θυμάμαι.... Τι κάνουμε μαζί στην ζωή μου και τι παρακολουθείτε από μακρυά τι κάνω... αλλά πάλι μαζί τα κάνουμε! Όλη μου την ζωή την ξέρετε άλλωστε, όπως την έχω ζήσει εγώ! Έβαλα αυτή την φωτογραφία που είναι παλιά, για να μην σας δείχνω τα πρόσωπά τους... επειδή η αλήθεια είναι ότι τα πρόσωπά τους έχουν αλλάξει, σας την έβαλα! Παιδιά, η Μαρινούλα είχε και πολύ μαλλί και σκούρα μαλλιά! Μετά έγινε ξανθιά! Πώς έγινε αυτή η αλλαγή... δεν ξέρω! Είχε πολλά μαλλιά και σκούρα τα οποία μετά άνοιξαν»»είπε η Ελένη όλο χαρά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας και η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες του χρόνου περνάει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.

Η μικρή Μαρίνα έχει τα γενέθλια της και η παρουσιάστρια του Alpha, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Διαβάστε παρακάτω...

Η κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλου σήμερα γίνεται 4 ετών!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Ελένη Μενεγάκη: Έδειξε οικογενειακές φωτογραφίες στον «αέρα» της εκπομπής της! (βίντεο)

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, να κρατά στην αγκαλιά του την νεογέννητη τότε, Μαρίνα.

«29/3/2015 Μαρινουλα μου ηρθες βραδυ και πλημμυρισες τις καρδιες μας με χαρα και ατελειωτη αγαπη. Ο αδερφος σου ηταν εκει για να ειναι ο πρωτος που θα σε παρει αγκαλια. Χρονια πολλα μωρο μου», έγραψε στην λεζάντα της και όπως ήταν επόμενο τα likes και οι ευχές των διαδικτυακών της φίλων, "έπεσαν βροχή".

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έχει γενέθλια