Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής! Καθηλώθηκε στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει!

Η εξομολόγηση που συγκινεί!

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής! Καθηλώθηκε στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει!

Συγκλονίζει με τα λόγια του πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής.

Όπως αποκάλυψε, είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίο έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Οδηγός καλής ζωής.

«Πιο πολύ μου συνέβαινε όταν δεν είχα άγχος, όταν ήμουν χαλαρός, όταν αφηνόμουν. Επειδή κι εμένα μου συνέβη στη δουλειά, μου συνέβη σε μια μέρα εργασίας που δεν είχα στρες.Η τρίτη κρίση πανικού ήταν και η πιο σοβαρή και αναγκάστηκα να πάω να ζητήσω βοήθεια, γιατί με είχε χτυπήσει τόσο βαριά που είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Θυμάμαι ότι για δύο μέρες ήμουν σχεδόν σαν να μην μπορώ να αντιδράσω σε τίποτα. Ήμουν ξαπλωμένος και το μυαλό μου δεν μπορούσα να το φέρω σε μια λογική, καθόμουν στο κρεβάτι και το μυαλό μου τραγούδαγε μόνο του. Προσπαθούσε το μυαλό μου να επανέλθει, αλλά δεν το άφηνε το σώμα μου. Ήταν μια κατάσταση πολύ τραγική, το θυμάμαι τώρα και ανατριχιάζω! Τότε χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ειδικό γιατί έπρεπε να δω τι γίνεται.Στην αρχή έλεγα τώρα ξαφνικά να πάρω φάρμακα; Όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου τι έγινε τρελάθηκα; Τελικά ήταν η μόνη λύση», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Κώστας Τσουρός: "Όταν άκουσα το όνομα της Ευριδίκης Βαλαβάνη, δεν κρύβω ότι..."

Κώστας Τσουρός: Η απίστευτη επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου - «Κουνάει το δάχτυλο της και...»!

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το MasterChef.

Το ριάλιτι έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις για τους χαρακτήρες των παικτών, οι οποίοι δεν σέβονται τους τηλεθεατές. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα συγκεκριμένο απόσπασμα έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία στην εκπομπή της, είπε ότι οι βρισιές και οι απειλές είναι ο λόγος να μην ξαναδούμε το MasterChef.

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας σχολιάστηκε από την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, με τον δεύτερο να λέει: «Η Κατερίνα Καινούργιου κουνάει το δάχτυλο και λέει «να μη ξαναδεί κανείς το «Master Chef»; Να χαλαρώσουμε λιγάκι, να καταλάβουμε και εμείς τι είμαστε. Δεν είμαστε εδώ για να παρακινούμε τον κόσμο τι θα κάνει. Είναι ένα προϊόν που ο κόσμος ξέρει τι βλέπει».

Ενώ συνέχισε «Τουλάχιστον, ξεπερνάει τα όρια. Κατά τη δική μου γνώμη προσβάλλει και το συγκεκριμένο ριάλιτι και τον κόσμο που το βλέπει μετά μανίας».

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr