Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση όλο νόημα στα καρφιά του Αρναούτογλου! Κάγκελο η Γερμανού....

Η απάντηση που θα συζητηθεί!

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση όλο νόημα στα καρφιά του Αρναούτογλου! Κάγκελο η Γερμανού....

Ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απειρία του στο Nomads.

Ο παρουσιαστής, πήρε θέση μετά το τηλεφώνημα που του έκανε η Ναταλία Γερμανού. Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ και είναι αγαπημένος παρουσιαστής, γιατί πριν ξεκινήσω τηλεόραση, βλέπαμε τις εκπομπή του. Είναι άνθρωπος που έχει εμπειρία στην πλάτη του», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ συνέχισε «Δεν μπήκα στην διαδικασία να το αναλύσω παραπάνω και δεν έχω πει κακιά κουβέντα για άνθρωπο και δεν με ενδιαφέρει να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Ούτε τώρα θέλω να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω κάτι το οποίο δεν με απασχόλησε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία και το τρολάρισμα στο... ωραίο φύλλο!

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκες σήμερα και από νωρίς το πρωί οι ευχές και τα μηνύματα στήριξης διάσημων προσώπων πέφτουν βροχή.

Ανάμεσα τους και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής, είπε χρόνια πολλά στο ωραίο φύλλο, ωστόσο, όχι σε αυτό το φύλλο που φανταζόμαστε όλοι, δηλαδή στις γυναίκες, αλλά στο φύλλο της μπουγάτσας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα Instastories του, δημοσίευσε μια φωτογραφία μπουγάτσας, με φόντο το απέραντο γαλάζιο και έγραψε «Χρόνια πολλά στο ωραίο φύλλο».

Σάββας Πούμπουρας ανάρτηση

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr