Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αδειάζει τον Ηλία Ψινάκη: «Δεν θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί του»!

Τον άδειασε κανονικά!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αδειάζει τον Ηλία Ψινάκη: «Δεν θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί του»!

Πασίγνωστος και αγαπημένος τραγουδιστή, ο οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ηλία Ψινάκη, τον άδειασε κανονικά.

Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου. Διαβάστε παρακάτω...

«Με τον Ηλία συνεργαστήκαμε μόνο 1,5 χρόνο στην αρχή το 2006. Δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε παραπάνω, γιατί είμαστε και οι δυο ισχυρογνώμων, του έσπαγα τα νεύρα και μου έσπαγε τα νεύρα. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Ηλία, αλλά δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ο Ηλίας στην δουλειά του είναι genious και απόλυτος.Την ένωση που είχαν με τον Σάκη Ρουβά, που μπορούσαν να τα βρούνε και να βγάλουν άκρη, εμείς δεν την είχαμε. Ενώ τον αγαπάω πάρα πολύ και στεναχωριέμαι με όλα αυτά που έχουν γίνει, ήθελα να ξέρω τον λόγο. Δηλαδή όταν μου έλεγε κάνε αυτό, του έλεγα «για ποιον λόγο; Εξήγησέ μου τον λόγο.» «Μην είσαι χαζή! Μην είσαι χαζή! Χάνουμε το τάιμινγκ», μου έλεγε. Αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να κάνω κάτι, δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να λειτουργήσω», αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης.

"Ο κος Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν είναι ικανός αλλά είναι και επικίνδυνος..." (βίντεο)

Ηλίας Ψινάκης: Κι όμως είχε γράψει σενάριο για σειρά του Ant1!

Τον έχουμε συνηθίσει αλλιώς: μάνατζερ καλλιτεχνών και, φυσικά, ο πρώτος που ανέλαβε την προώθηση του Σάκη Ρουβά, κριτής σε ριάλιτι παιχνίδια και σε talent shows, μετά… αθυρόστομος σελέμπριτι και, τα τελευταία χρόνια, δήμαρχος Μαραθώνα.

Αυτή είναι, εν συντομία, μια περιγραφή της επαγγελματικής πορείας του Ηλία Ψινάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Ή ακριβέστερα, αυτή αλλά με μια σημαντική παράλειψη: ο πασίγνωστος μάνατζερ έχει υπάρξει και σεναριογράφος- και, μάλιστα, σε σειρά του ΑΝΤ1!

Μιλάμε, φυσικά, για τα περίφημα «Μπακούρια», τα οποία προβλήθηκαν την τηλεοπτική σεζόν 1992-1993 από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου και μέτρησαν 19 επεισόδια των 45 λεπτών.
Η σειρά ήταν, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τον τίτλο, κωμική και το στόρι αφορούσε στις ζωές τριών εργένηδων που συγκατοικούσαν και «σκοτώνονταν» με τους ενοίκους της πολυκατοικίας που έμεναν.

Το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο οποίος πριν στραφεί εξ ολοκλήρου στη μουσική και γίνει ο κορυφαίος, ενδεχομένως, τραγουδοποιός της χώρας μας, ήταν ηθοποιός και συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις.
Από τα «Μπακούρια» πέρασε και η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της εμφάνιση σε σήριαλ (ακολούθησε το «Πάτερ Ημών» και πάλι στον ΑΝΤ1, πριν γίνει… full time παρουσιάστρια), καθώς επίσης και πάρα πολλά μεγάλα ονόματα ακόμα σε γκεστ εμφανίσεις- με τον Τάκη Ζαχαράτο ως «προλαλήτρια» να ξεχωρίζει.

Για όσους δεν έχουν δει την σειρά που υπέγραφε ο Ηλίας Ψινάκης και σκηνοθετούσε ο Νίκος Σούλης, απολαύστε την στο youtube γιατί μιλάμε για μια υπέροχη… καλτίλα!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr