Δημήτρης Αργυρόπουλου για My style rocks: «Ήταν κουραστικό και δύσκολο...»!

Οι δηλώσεις του για την συμμετοχή του στο My style rocks!

Δημήτρης Αργυρόπουλου για My style rocks: «Ήταν κουραστικό και δύσκολο...»!

Δηλώσεις για την συμμετοχή του στο My style rocks έκανε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Η πρώην κριτής του show μόδας, βρέθηκε καλεσμένος στο Food n’ Friends του ΣΚΑΪ και μίλησε για το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

«Αυτή η εκπομπή μου άρεσε πάρα πολύ, την έβλεπα πέρσι από τον καναπέ μου και με ξεκούραζε. Κι όταν μου το είπαν λέω «εκεί θα πάω. Θα περάσουμε ωραία». Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τον ρώτησε αν πέρασε ωραία, με τον εκδότη και πρώην κριτή του ριάλιτι μόδας να απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι πέρασε πολύ ωραία αν και ήταν πολύ πιο κουραστικό και δύσκολο από ότι φανταζόμουν».

Δημήτρης Αργυρόπουλου για «My style rocks»

Γενέθλια για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο: Το πάρτι-έκπληξη και η αποκάλυψη για την ηλικία του...

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η φωτογραφία με τη γυναίκα που του σημάδεψε τη ζωή - Το τρυφερό μήνυμα

Μπορεί να έχουν χωρίσει όμως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου παραμένουν αγαπημένοι και αυτό φάνηκε ξανά.

Ο πρώην κριτής του «My Style Rocks» ανάρτησε μία φωτογραφία της παρουσιάστριας στο instagram και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της. Διαβάστε παρακάτω...

Το Σάββατο 9 Μαρτίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς έχει γενέθλια και γίνεται 54 ετών. Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσε να της ευχηθεί δημόσια είναι ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Happy birthday @mariabacodimou στην πιο όμορφη Μαρία του κόσμου! ❤ αγαπώ την πρώην σύζυγο μου» #ετσιειναιηζωη #lovemyfamily

Μαρία Μπακοδήμου γενέθλια

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και του άλλαξε τη ζωή!

Τον Δημήτρη Αργυρόπουλο τον μάθαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks 2.

Στη θέση του κριτή, σχολιάζει τα looks των παικτριών με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, δίνει την αίσθηση ότι δεν φοβάται να μιλήσει για όλα με την ίδια άνεση. Στο περιοδικό InStyle αποκάλυψε και ποιος είναι ο θάνατος που τον συγκλόνισε και του άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή.

"Έζησα τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είχα μια αγωνία ότι θα πεθάνω νέος. Έχασα τον μπαμπά μου στα 10 ξαφνικά και κατάλαβα ότι ο θάνατος θα έρθει απροειδοποίητα. Μετά από αυτό ήθελα να ρουφήφω τη ζωή. Είχα πολλή φόρα. Μέχρι τα 40 μου δεν γύρισα ποτέ το βράδυ σπίτι μου. Ήμουν συνεχώς έξω στους δρόμους και στα μπαρ... Αυτό μάλλον βοήθησε και λίγο στα διαζύγιο.

Όταν έχεις ζήσει έντονα τη ζωή σου, δύσκολα εντυπωσιάζεσαι με κάτι. Είχα FOMO (σ.σ. Fear of Missing Out). Ήθελα να είμαι εκεί που ήταν οι εξελίξεις. Είχα φίλους σε όλο τον κόσμο που μοιάζαμε και κυνηγούσαμε μαζί όσα μας άρεσαν." απάντησε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στο περιοδικό.

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr