Δύσκολες ώρες για την Μελίνα Ασλανίδου! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από....

Εφιάλτης για την Μελίνα!

Δύσκολες ώρες για την Μελίνα Ασλανίδου! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από....

Δύσκολες ώρες πέρασε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου!


Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Baraonda, όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος και η Γλυκερία, αλλά η βραδιά είχε μια απροσδόκητη τροπή! Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο Υouweekly.gr θαμώνας του νυχτερινού κέντρου, λίγη ώρα μετά την άφιξή της, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.


Στο μαγαζί δημιουργήθηκε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Στο νοσοκομείο τής έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και δύο ώρες μετά η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι της! Λέτε να έχουμε κάποια..... εγκυμοσύνη βόμβα σύντομα;

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Μελίνα Ασλανίδου: Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την γυμνή φωτογραφία στο διαδίκτυο!

Άλλη μια περίπτωση διάσημης Ελληνίδας που απευθύνεται στη Δίωξη για κυκλοφορία υλικού που την δείχνει σε προσωπικές στιγμές.

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε προ ολίγων ωρών στα γραφεία της ΔΗΕ για να καταγγείλει αυτούς που τη διέρρευσαν, χωρίς φυσικά να γνωρίζει κανείς ποιοι βρίσκονται από πίσω.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε δει τη Νικολέττα Ράλλη να μιλάει για τις γυμνές της φωτογραφίες που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας. Τώρα το θιγόμενο πρόσωπο είναι η 44χρονη τραγουδίστρια που με καταγγελία της στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει λόγο για παραποιημένη φωτογραφία.

Η Μελίνα Ασλανίδου μάλιστα προειδοποιεί για ποινικές και αστικές συνέπειες όποιο μέσο αναπαράξει τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

«Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μέσο την αναπαραγωγή του ανωτέρω παράνομου οπτικοακουστικού υλικού επισημαίνοντας τις αστικές και ποινικές συνέπειες σε περίπτωση παραβίασης της ανωτέρω απαγόρευσης».

Λίγες μέρες νωρίτερα, καλούμενη να σχολιάσει την ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία, η Ασλανίδου είχε κάνει «spoiler» για την κίνηση της.

«Στα social media χάνονται λίγο τα όρια, γίνονται πράγματα που φεύγουν από το επίπεδο της ανθρωπιάς, των αξιών ενός ανθρώπου… Και πατάμε ο ένας τον άλλον πάνω χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Αν αυτό γίνεται και στοχευμένα, τότε πιστεύω ότι η λύση είναι το ηλεκτρονικό έγκλημα γιατί πραγματικά υπάρχει μια ομάδα εκεί, η οποία πραγματικά στηρίζει πολύ κόσμο. Και κάπως έτσι μπορείς να απευθυνθείς στους αρμόδιους και να ανακαλυφθούν όλα»

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr