Σοκ με την ατάκα πασίγνωστου Έλληνα δημοσιογράφου! «Στο νοσοκομείο που ήταν ο Παντελίδης, το κλίμα ήταν φρικτό για τα ΜΜΕ»!

Η κίνηση που έκανε η οικογένεια του Παντελή και δεν έμαθε κανείς!

Σοκ με την ατάκα πασίγνωστου Έλληνα δημοσιογράφου! «Στο νοσοκομείο που ήταν ο Παντελίδης, το κλίμα ήταν φρικτό για τα ΜΜΕ»!

Μια αποκάλυψη για το τι συνέβη μέσα στο νοσοκομείο, μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη έκανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο ο οποίος σε συνέντευξή του περιγράφει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του... Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος είπε στο People:

«Ο Παντελίδης είχε έρθει ενάμιση μήνα πριν και είχαμε γράψει εορταστική εκπομπή για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Εκείνη τη μέρα του Φλεβάρη ήμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ. Τρέχαμε πανικόβλητοι. Στην αρχή μάλιστα, δεν έλεγαν το όνομά του. Όταν ανακοινώθηκε επίσημα, έφυγα από το Mega και πήγα να κάνω ρεπορτάζ στο Ασκληπιείο Βούλας. Στο νοσοκομείο το κλίμα ήταν φριχτό για τους δημοσιογράφους, διότι λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί το γνωστό θέμα με το τραγούδι του Παντελή για την Κύπρο. Ήταν ακατόρθωτο να μιλήσεις με το στενό περιβάλλον της οικογένειάς του. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από επισκέπτες και συνεργάτες του Παντελή. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

Όλη η αλήθεια για την ασφάλεια ζωής του Παντελή Παντελίδη -Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Μίνα Αρναούτη: Η φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη και το μήνυμα όλο νόημα - «Δεν σας φοβάμαι, ούτε κρύβομαι»!

Μίνα Αρναούτη: Κυκλοφορεί ροζ βίντεο της! Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος!

Χαμός επικρατεί στο Internet με το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και γράφει το όνομα της Μίνας Αρναούτη.

Η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια απάντηση... κόλαφο!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα κείμενο και πήρε θέση στα όσα λέγονται και γράφονται.

«Ότι κάποιος έβαλε ένα βιντεάκι σεξουαλικού περιεχομένου στο ιντερνέτ με μια κοπέλα που τάχα μου μοιάζει (με τατουάζ στο στήθος, κάτι που δεν έχω εγώ) και υπάρχουν ηλίθιοι που νομίζουν ότι εγώ θα έκανα κάτι τέτοιο με θυμώνει πάρα πολύ! Συγγνώμη αλλά τέτοιου είδους ικανοποίηση από εμένα δεν θα την πάρετε», έγραψε η ίδια.

Μίνα Αρναούτη ροζ βίντεο

Δείτε news θέματα στην σχετική μας κατηγορία