Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας μουσικός: «Μου στοίχισε ο θάνατος της γυναίκας μου! Δεν μπορούσα να...»!

Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας μουσικός: «Μου στοίχισε ο θάνατος της γυναίκας μου! Δεν μπορούσα να...»!

Συγκλονίζει με τα λόγια του Έλληνας μουσικός, ο οποίο μίλησε για τον θάνατο της γυναίκας του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαρό, του οποίου τα λόγια ραγίζουν καρδιές. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στο philenews είπε: «Ευτύχησα να κάνω μια οικογένεια όπως την ήθελα. Παντρεύτηκα ένα πανέμορφο κορίτσι το οποίο το είδα και θαμπώθηκα στην επιθεώρηση «Να τι δεν είχες Αθήνα» των Ασημακόπουλου, Σπυρόπουλου, Παπαδούκα. Τότε ήταν 16 ετών, πολύ μικρή. Μετά από ενάμιση χρόνο, το 1966, παντρευτήκαμε. Ήταν ένας ευτυχισμένος γάμος που κράτησε 50 χρόνια, μέχρι που την έχασα πριν από ενάμιση χρόνο. Κάναμε δύο παιδιά, τον Αντώνη, που είναι δημοσιογράφος και τον Αλέξανδρο, που είναι σκηνοθέτης. Από τα παιδιά μου έχω τρία εγγόνια. Πλέον ζω μόνος. Η ζωή είναι δύσκολη όταν δεν έχεις συντροφιά. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατος της γυναίκας μου. Δεν μπορούσα να μείνω σπίτι μετά τον θάνατό της. Έμενα σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στο σπίτι μας επί δέκα μήνες».

Γιώργος Κατσαρός θάνατος γυναίκας

Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του «Πέτα τη Φριτέζα»: Η παραπληγία και το πρόβλημα στο πόδι... (βίντεο)

Συγκλονίζει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής! Καθηλώθηκε στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει!

Συγκλονίζει με τα λόγια του πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής.

Όπως αποκάλυψε, είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίο έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Οδηγός καλής ζωής.

undefined

«Πιο πολύ μου συνέβαινε όταν δεν είχα άγχος, όταν ήμουν χαλαρός, όταν αφηνόμουν. Επειδή κι εμένα μου συνέβη στη δουλειά, μου συνέβη σε μια μέρα εργασίας που δεν είχα στρες.Η τρίτη κρίση πανικού ήταν και η πιο σοβαρή και αναγκάστηκα να πάω να ζητήσω βοήθεια, γιατί με είχε χτυπήσει τόσο βαριά που είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Θυμάμαι ότι για δύο μέρες ήμουν σχεδόν σαν να μην μπορώ να αντιδράσω σε τίποτα. Ήμουν ξαπλωμένος και το μυαλό μου δεν μπορούσα να το φέρω σε μια λογική, καθόμουν στο κρεβάτι και το μυαλό μου τραγούδαγε μόνο του. Προσπαθούσε το μυαλό μου να επανέλθει, αλλά δεν το άφηνε το σώμα μου. Ήταν μια κατάσταση πολύ τραγική, το θυμάμαι τώρα και ανατριχιάζω! Τότε χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ειδικό γιατί έπρεπε να δω τι γίνεται.Στην αρχή έλεγα τώρα ξαφνικά να πάρω φάρμακα; Όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου τι έγινε τρελάθηκα; Τελικά ήταν η μόνη λύση», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Κώστας Τσουρός: "Όταν άκουσα το όνομα της Ευριδίκης Βαλαβάνη, δεν κρύβω ότι..."

undefined

Κώστας Τσουρός: Η απίστευτη επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου - «Κουνάει το δάχτυλο της και...»!

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το MasterChef.

Το ριάλιτι έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις για τους χαρακτήρες των παικτών, οι οποίοι δεν σέβονται τους τηλεθεατές. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα συγκεκριμένο απόσπασμα έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία στην εκπομπή της, είπε ότι οι βρισιές και οι απειλές είναι ο λόγος να μην ξαναδούμε το MasterChef.

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας σχολιάστηκε από την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, με τον δεύτερο να λέει: «Η Κατερίνα Καινούργιου κουνάει το δάχτυλο και λέει «να μη ξαναδεί κανείς το «Master Chef»; Να χαλαρώσουμε λιγάκι, να καταλάβουμε και εμείς τι είμαστε. Δεν είμαστε εδώ για να παρακινούμε τον κόσμο τι θα κάνει. Είναι ένα προϊόν που ο κόσμος ξέρει τι βλέπει».

Ενώ συνέχισε «Τουλάχιστον, ξεπερνάει τα όρια. Κατά τη δική μου γνώμη προσβάλλει και το συγκεκριμένο ριάλιτι και τον κόσμο που το βλέπει μετά μανίας».

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr