YFSF: Η Μελίνα Μακρή αλά Έφη Θώδη έκανε χαμό στο πλατό! (Βίντεο)

Με σούβλες και χορό!

YFSF: Η Μελίνα Μακρή αλά Έφη Θώδη έκανε χαμό στο πλατό! (Βίντεο)

Έκανε χαμό στο πλατό η Μελίνα Μακρή η οποία μεταμφιέστηκε σε Έφη Θώδη και ερμήνευσε μια από τις λαϊκές επιτυχίες της στο YFSF.

Από την σκηνή δεν έλειψαν οι σούβλες. Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή, φορώντας μπλούζα που της έστειλε η Εφη Θώδη προκειμένου να είναι πιστή στη μίμηση. Το σκηνικό ήταν πανηγυριώτικο με σούβλες που γυρνούσαν και κόσμο.

Η Μιμή Ντενίση της είπε ότι αυτό που είχε να κάνει ήταν δύσκολο. «Δεν το κορόιδεψε, δεν το διακωμώδησε γιατί και αυτή οι τραγουδιστές του δημοτικής μουσικής είναι άξιοι της αγάπης και του σεβασμού μας και όχι του χλευασμού», είπε, προσθέτοντας πως είχε χιούμορ χωρίς να είναι κοροϊδευτικό.

YFSF: Η κίνηση ματ του Ant1 που αλλάζει τα πάντα!

YFSF: Όλες οι μεταμφιέσεις που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!

Εντυπωσιακές μεταμφιέσεις θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του YFSF στον ΑΝΤ1.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έρχονται για να μας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Διαβάστε παρακάτω...

Με περισσότερες ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.

undefined

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση καθώς, και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Έπος: «Σκοτώθηκαν» για τον Γεωργούλη, Μπεκατώρου και Σταυροπούλου (βίντεο)

Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο 10Ο σόου του «Your Face Sounds Familiar», είναι (αλφαβητικά):

Αργύρης Αγγέλου: Δάκης

Ευθύμης Ζησάκης: Μανώλης Κονταρός

Μελίνα Μακρή: Έφη Θώδη

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Bee Gees / ACDC

Ίαν Στρατής: Eminem

Κατερίνα Στικούδη: Modern Talking

Εύα Τσάχρα: Cats. The Musical

Πασχάλης Τσαρούχας: Διονύσης Σαββόπουλος

Ελένη Φιλίνη: Ρίτα Σακελλαρίου

Χρύσπα: Eurythmics

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

TAGS