Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής στα 33 του! Τον πυροβόλησαν μπροστά στην κόρη του!

Απίστευτο σοκ!

Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής στα 33 του! Τον πυροβόλησαν μπροστά στην κόρη του!

Νεκρός έπεσε ένας πασίγνωστος 33χρονος τραγουδιστής, όταν τον πυροβόλησαν μπροστά στην κόρη του!

Η είδηση έχει σοκάρει! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Nίπσεϊ Χάσελ! Ο Αμερικανός ράπρερ ήταν υποψήφιος για βραβείο Grammy και σκοτώθηκε την Κυριακή κοντά σε κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο ίδιος στο Λος Άντζελες!

Ο Χάσελ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Αμερικανοί, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, ενώ δύο ακόμη άτομα έχουν πέσει θύμα των πυρών.

Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής στα 33 του! Τον πυροβόλησαν μπροστά στην κόρη του!

Μάλιστα το περιστατικό με τους πυροβολισμούς φέρεται να έγινε μπροστά στην μικρή κόρη του άτυχου τραγουδιστή, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί πως ξεκίνησε το επεισόδιο.

Το τελευταίο σχόλιο του τραγουδιστή στο twitter ίσως ήταν και προφητικό, λέγοντας: «το να έχεις ισχυρούς εχθρούς είναι ευλογία».

Aκόμη ένας θάνατος τραγουδιστή είχε συγκλονίσει τη showbiz

Πένθος στην showbiz! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πασίγνωστος τραγουδιστής!

Θλίψη! Νεκρός 26χρονος παίκτης αγαπημένου ριάλιτι!

Nεκρός βρέθηκε το Σάββατο ο Μάικ Θαλασσίτης, Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής που είχε συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι Love Island της Βρετανίας.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι του στο Εσεξ.

Η συμπεριφορά του μέσα στο Love Island ου είχε χαρίσει το προσωνύμιο «Muggy Mike» και τη φήμη του «κακού» των ριάλιτι.

Οι θαυμαστές του σοκαρίστηκαν στην είδηση της τραγικής είδησης, εκφράζοντας την θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

undefinedundefined

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός 23χρονος! Τον βρήκαν τα αδέρφια του...

Απόπειρα αυτοκτονίας για την κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, ασθενοφόρο έσπευσε το πρωί στο σπίτι της και την μετέφερε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάστασή της είναι σταθερή.

Λίγη ώρα μετά, η Paris Jackson διέψευσε το TMZ και ενημέρωσε τους φίλους της πως είναι «ΟΚ». «Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ω Θεέ μου και περισσότερα ψέματα», απάντησε σε φαν στο Twitter.

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland πως ο Μάικλ Τζάκσον είναι παιδόφιλος.

Η κόρη του βασιλιά της ποπ δεν έχει σχολιάσει τις καταγγελίες που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, όπου δύο άνδρες που καταγγέλλουν πως ο Τζάκσον τους είχε προσεγγίσει φιλικά προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά. Στο μόνο που αρκέστηκε ήταν να διαψεύσει δήθεν δηλώσεις της ότι ο πατέρας της είναι αθώος κι ότι όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της.

Η κόρη του Michael Jackson, Paris

Η 20χρονη αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση σχετικά με τη στάση της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πιστεύει τις κατηγορίες κατά του πατέρα της!