Βόμβα στο Μπάκιγχαμ! Αποσύρεται η Ελισάβετ!

Η επίσημη ανακοίνωση! Έσκασε τώρα...

Βόμβα στο Μπάκιγχαμ! Αποσύρεται η Ελισάβετ!

Σαν βόμβα έσκασε στο Μπάκιγχαμ η είδηση ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αποσύρεται!


Όλα ξεκίνησαν όταν το ατύχημα του πρίγκιπα Φιλίππου προκάλεσε οργή και αγανάκτηση στον βρετανικό λαό, με τον υπερήλικα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ να τραυματίζει – ευτυχώς ελαφρά- μια γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω...

Όλος ο βρετανικός Τύπος ανέφερε τότε πως ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος θα έπρεπε να εγκαταλείψει την οδήγηση. Κι ενώ ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και απάντησε έμμεσα, παραγγέλνοντας σχεδόν αμέσως ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως συμφώνησε να εγκαταλείψει την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, σύμφωνα με τους Times.


Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να σταματήσει την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, ακολουθώντας τη συμβουλή των συμβούλων ασφαλείας της

Όπως αναφέρει η βασιλική ανταποκρίτρια των Times, Ρόγια Νίκαχ, η Αυτού Μεγαλειότητα θα έχει πλέον σοφέρ για τις μετακινήσεις της και δεν θα ξαναπιάσει το τιμόνι.

Παρά το γεγονός ότι είναι το μόνο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να οδηγεί χωρίς να κατέχει δίπλωμα οδήγησης, η 93χρονη μονάρχης λέγεται ότι πήρε την απόφαση αυτή μετά από συμβουλές της ομάδας ασφαλείας της.

Η βασίλισσα είναι γνωστό ότι λατρεύει την οδήγηση και πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός την έχει «συλλάβει» να οδηγεί είτε μία από τις Jaguar της ή τα Land Rover της, αν και πολλές φορές χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας. Πλέον, η βασίλισσα Ελισάβετ θα εξακολουθεί να οδηγεί σε ιδιωτικούς δρόμους, αλλά το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει ακόμη σχολιάσει το δημοσίευμα.

Μέγκαν Μάρκλ- πρίγκιπας Χάρι: It's official! Αυτό είναι το μονόγραμμα του ζευγαριού!

Σάλος στο Παλάτι: Οι υπάλληλοι κοροϊδεύουν την Μέγκαν και ο Χάρι είναι έξαλλος! Το παρατσούκλι που της έχουν «κολλήσει»!

Σάλος έχει προκληθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς οι υπάλληλοι κοροϊδεύουν την Μέγκαν Μαρκλ κάτι που έχει κάνει έξαλλο τον πρίγκιπα Χάρι! Ποιο είναι το παρατσούκλι που της έχουν βγάλει;

Χαμός γίνεται στους διαδρόμους του παλατιού!

Ο πρώην βοηθός του πρίγκιπα δήλωσε ότι ο Χάρι είναι εκνευρισμένος με το νέο παρατσούκλι που έχουν «κολλήσει» οι εργαζόμενοι στο Παλάτι στην σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Αντί για Μέγκαν (Meghan), το προσωπικό κάνει λογοπαίγνιο με το όνομά της και την αποκαλεί «Me-Gain» (εγώ κερδίζω), θέλοντας να δείξουν πόσο κακότροπη είναι!