Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Σία Κοσιώνη! «Είμαι πάρα πολύ τυχερός που...»!

Full in love το ζευγάρι!

Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Σία Κοσιώνη! «Είμαι πάρα πολύ τυχερός που...»!

Μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγό του Σία Κοσιώνη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το πρωινό». Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε και για την οικογένεια του!

«Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος που γνώρισα τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να κτίσουμε λιθαράκι-λιθαράκι το δικό μας κόσμο», είπε αρχικά. «Κανείς από τους δύο μας δεν το περίμενε. Μου είχε πάρει μία συνέντευξη το 2010 κι εγώ δεν είχα καμία εμπειρία. Μου λένεη κ. Κοσιώνη θέλει να σας βγάλει στο ραδιόφωνο. Με βγάζει και με περνάει πριονοκορδέλα! Ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω “Ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε”. Μετά γνωριστήκαμε, γεννήθηκε ένας έρωτας και η ζωή κέρδισε».

Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Πού πέρασαν το τριήμερο; Η φωτογραφία με τον γιο τους

Αίσθηση προκάλεσε λέγοντας: «Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει!». Στην καθημερινότητά της «είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικό… είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί», εξήγησε για την Σία Κοσιώνη.

Απίστευτη αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος που έκλεισε η συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων. Ο Άρης Καβατζίκης έμεινε έκπληκτος όταν τον άκουσε να απαντά για τη μουσική που ακούει: «Ακούω από έντεχνα, μέχρι Γωγώ Τσαμπά»!

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media!

Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές, μιας και έχει θέσει υποψηφιότητα του στον Δήμο Αθηναίων, ο ίδιος ωστόσο παραμένει πάντα ένας τρυφερός και στοργικός πατέρας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας με τον μεγάλο του γιο, με τον οποίο επισκέφθηκε το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων του Σάκη Τανιμανίδη! Διαβάστε παρακάτω....

Ο γνωστός πολιτικός φάνηκε να το διασκεδάζει και μάλιστα ανέβασε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο για το οποίο σχολίασε με χιούμορ: «Με έβαλε στη θέση μου...». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

undefined

Έκπληξη στις δημοτικές εκλογές! Η καυτή ηθοποιός που κατεβαίνει με τον Μπακογιάννη!

Τις δυνάμεις της στην πολιτική θα δοκιμάσει η ηθοποιός , η οποία θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ίδια, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε η ίδια το επόμενο βήμα της.


«Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην «Αθήνα ψηλά» και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού», ανέφερε η Ζέτα Δούκα!

undefined


«Θα κάνω και κάτι άλλο που είναι τελείως έξω από τα καλλιτεχνικά, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέρος της προσφοράς που πρέπει να έχεις ένας πολίτης και ένας άνθρωπος. Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην «Αθήνα ψηλά» και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού, εφ' όσον εκλεγεί και εφ' όσον εκλεγώ και εφ' όσον είναι όλα τα πράγματα σωστά» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr