Eurovision: Αυτή είναι η Ελληνική ομάδα που με την Κατερίνα Ντούσκα θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ!

Αυτά είναι τα 5 άτομα!

Eurovision: Αυτή είναι η Ελληνική ομάδα που με την Κατερίνα Ντούσκα θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ!

Λίγες ημέρες μετράμε μέχρι τον διαγωνισμό της Eurovision η οποία θα μεταδοθεί από το Τελ Αβίβ.

Η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες μαζί με την ομάδα της. Διαβάστε παρακάτω...

Ποιοι όμως θα ταξιδέψουν μαζί της και θα προσπαθήσουν να φέρουν τον διαγωνισμό στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του mikrofwno, στο πλευρό της ελληνικής συμμετοχής θα είναι 5 κυρίες.

Μία από αυτές είναι η Ευγενία Λιάκου, η οποία ήταν και στα φωνητικά της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό το 2017 με το «This is love», η οποία είναι πτυχιούχος δασκάλα φωνητικής και χορού, τραγουδίστρια -ανήκει στους «The Swinging Cats», χορεύτρια και ηθοποιός που γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα «FONES». Έχει σπουδές στο πιάνο καθώς και ανώτερων θεωρητικών σε Ωδείο΅, ενώ αποφοίτησε με πτυχίο Ειδικού Αρμονίας.Παρακολούθησε μαθήματα και master classes στο μιούζικαλ και στην υποκριτική εντός αλλά και εκτός χώρας (Stella Adler στη Νέα Υόρκη, a Arts Educational Schools London ), ενώ από το 2013 συμμετείχε στις περισσότερες παραγωγές μιούζικαλ που έγιναν στη χώρα μας ( West Side Story, Sweet Charity, Nine, Annie, Δαίμονες κλπ, μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες και σκηνοθέτες

Eurovision: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν η Κύπρος και η Ελλάδα!

Η Ερασμία Μαρκίδη με τη σειρά της ήταν κι εκείνη στην Ελληνική αποστολή το 2017.
Είναι απόφοιτος μουσικού σχολείου,και πτυχιούχος Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και του τμήματος Θεατρικών σπουδών ενώ έως και σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στο κλασσικό τραγούδι.
Έχει συμμετάσχει στο συγκρότημα Fones που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και έχει συνεργασθεί με το Φοίβο Δεληβοριά, τον Διονύση Σαββόπουλο, το Νίκο Κυπουργό, τον Παύλο Παυλίδη κλπ.

Η Ελένη Ποζαντζίδου, συμπληρώνει τα φωνητικά της χώρας μας. Είναι απόφοιτος Μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης με ανώτερες σπουδές πιάνου και αρμονίας επι πτυχίω, ενώ ανήκει και εκείνη στο συγκρότημα Fones. Έχει συνεργαστεί με τους Νίκο Κυπουργό, το Φοίβο Δεληβοριά, το συγκρότημα Εστουδιαντίνα κλπ, ενώ έχει ασχοληθεί -όπως και η Ερασμία Μακρίδη-με τις μεταγλωτίσεις ταινιών της Walt Disney.
Την ομάδα του δικού μας τραγουδιού, πλαισιώνει επίσης η Δήμητρα Βλάχου, η οποία είναι χορεύτρια. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το 2011 και είναι πτυχιούχος των Royal Academy of Dance I.S.T.D Modern Theatre και Spanish Dance Society.

Eurovision: Πόσο κοστίζει ο μουσικός διαγωνισμός;

Ως performer έχει συνεργαστεί με τους Daniel Lommel, Alexandra Bachzetsis, Renato Zanella, Αντώνη Φωνιαδάκη, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Σπύρο Ευαγγελάτο, Palais de Tokyo κλπ, δίνοντας παραστάσεις σε Φεστιβάλ Aθηνών/Επιδαύρου και Θεσσαλονίκης, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και Πλατφόρμες Σύγχρονου Χορού. Έχει επιμεληθεί την κίνηση ηθοποιών και τραγουδιστών στην Όπερα Pimpinone της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ενώ το 2017 πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους.Είναι επίσης μέλος των «Χορευτών του Βορρά» από το 2015.

Η Φάνια Γρηγορίου είναι το επόμενο μέλος της ομάδας της 40ης συμμετοχής της χώρας μας,και έχει με τη σειρά της σπουδάσει και εκείνη χορό με σπουδές στη Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Δήμου Σταυρούπολης. Ενώ συνεργάστηκε με το Χοροθέατρο του Κ.Θ.Β.Ε. σε χορογραφίες των C. Griset και Γ. Μπαγουρδή (Τρίπτυχο Μότσαρτ), με τον Χ. Μανταφούνη (Ο αναμορφωτής) και το Αέναον Χοροθέατρο σε χορογραφίες D. Lommel (Divertimento', 'Οικία Alba), ενώ έχει κάνει συνεργασίες στο θέατρο: Ονείρου Οδύσσεια, Ο Αρχοντοχωριάτης, Τέλος καλό όλα καλά, Εφιάλτες (Κ.Θ.Β.Ε.).
Στα ονόματα που την εμπιστεύτηκαν διακρίνουμε τους σκηνοθέτες: Χ. Καψούλη, Γ. Ιορδανίδη, Γ. Μιχαηλίδη, Π. Ζηβανό.

Eurovision 2019: Αυτή είναι η νέα σκηνή!

Eurovision: Η πρωτότυπη εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα επί σκηνής που θα εντυπωσιάσει!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Κατερίνα Ντούσκα για να είναι όλα στην εντέλεια για την εμφάνιση της στην σκηνή της Eurovision.

Στα πλαίσια της προώθησης του «Better love» η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να τα δώσει όλα και να κερδίσει το κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Eurovision Κατερίνα Ντούσκα

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου η Κατερίνα Ντούσκα προκάλεσε εντύπωση με την απάντηση της σε ερώτηση σχετικά με την πρωτοτυπία που θα εντυπωσιάσουν Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως κάτι παρόμοιο δεν θα έχει ξαναγίνει στον μουσικό διαγωνισμό. Ενώ επίσης είπε, πως θα υπάρχει η ίδια αισθητική με αυτή του videoclip του τραγουδιού μας κάτι για το οποίο εγγυάται η 'Εφη Γούση.

Το Ελληνικό τραγούδι έχει τραβήξει τις καλύτερες κριτικές από πολλές χώρες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, ενώ δεν είναι αυτές που είπαν πως θα μας δώσουν 10αρια.

Eurovision: Σε αυτή τη θέση δίνουν την Ελλάδα τα στοιχήματα!

Έτοιμη για τη σκηνή της Eurovision είναι η Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι της Better Love.

Σε ποια θέση όμως δίνουν την ελληνική συμμετοχή οι εταιρείες στοιχήματος; Διαβάστε παρακάτω...

Οι δύο ημιτελικοί της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ θα διεξαχθούν στις 14 και 16 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 18 του μηνός.

Στοιχηματικά, πάντως, το Better Love, δεν τα πάει καθόλου άσχημα καθώς βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας ποια χώρα θα κατακτήσει την πρωτιά στη φετινή Eurovision. Η Κύπρος με την Τάμπτα φιγουράρουν στην 6 θέση, ενώ την πρώτη θέση κατακτά η Ολλανδία.

 Σε αυτή τη θέση δίνουν την Ελλάδα τα στοιχήματα!

Κατερίνα Ντούσκα: Τι ζήτησε για να πάει στη Eurovision;

H Kατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, όμως θέλει βοήθεια.

Το «Better Love» έχει τη δυναμική, ωστόσο μόνο αυτό δεν αρκεί!

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην Espresso είπε ότι είναι άσχετη από γούρια, όμως θα ήθελε κάτι να πάρει μαζί της για να πάει στο διαγωνισμό και να της φέρει τύχη.

«Γούρι; Με ρωτάνε όλα γι' αυτό και είμαι άσχετη. Τι μου προτείνετε να πάρω μαζί μου; Ό,τι μου προτείνετε θα το πάρω. Η μαμά μου έχει μεγαλώσει στον Καναδά και δεν τα έχει με αυτά, αλλά εγώ είμαι ανοιχτή σε ό,τι έχετε να μου προτείνετε...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr