Happy Day: Αποκαλύψεις «βόμβα» για Ηλιάδη-Γκέντσογλου! «Τα είχε παράλληλα με τη Βίκυ Κάβουρα» (βίντεο)

Τον ξεφτίλισαν κανονικά! Βγήκαν όλα στη φόρα για το ερωτικό τρίγωνο!

Happy Day: Αποκαλύψεις «βόμβα» για Ηλιάδη-Γκέντσογλου! «Τα είχε παράλληλα με τη Βίκυ Κάβουρα» (βίντεο)

Αποκαλύψεις «βόμβα» στην εκπομπή Happy Day στον Alpha για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου και την παράλληλη σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα.

Όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha συζητήθηκε η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου και ήρθε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως ο χωρισμός ήρθε πριν από δύο μήνες και παράλληλα πως γνώριζε εδώ και μήνες για τη σχέση του Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα.

Έτσι, λοιπόν, η Αγγελική Ηλιάδη άφησε να εννοηθεί -όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή- πως υπήρχε παράλληλα σχέση του πρώην συντρόφου της με τη Βίκυ Κάβουρα και η ίδια το γνώριζε.

Δείτε το βίντεο

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε εκνευριστεί με την ερώτηση για τη σχέση Γκέντσογλου-Κάβουρα. Διαβάστε εδώ:

Αγγελική Ηλιάδη: Εκνευρίστηκε με τη σχέση Γκέντσογλου-Κάβουρα (βίντεο)

Αγγελική Ηλιάδη: Νέα σχέση μετά τον χωρισμό της; (βίντεο)

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open «Όλα λάθος» βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια έκανε παράλληλα γνωστό πως θέλει να προχωρήσει και σε ορισμένες αλλαγές.

Η Αγγελική Ηλιάδη αφού αρχικά μίλησε για τα τατουάζ που θέλει να σβήσει, στη συνέχεια δέχθηκε την ερώτηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο για το αν έχει σχέση.

Τότε η τραγουδίστρια απάντησε: «Όχι, είμαι μόνη. Πότε να προλάβω; Τώρα χώρισα, τώρα να κάνω και σχέση;».

Δείτε το βίντεο

Τι είχε γράψει στα social media η Αγγελική Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της; Δείτε εδώ:

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Η τρυφερή ανάρτηση μετά τον χωρισμό!

Σάββας Γκέντσογλου: Άστραψε και βρόντηξε μετά το χώρισμo! "Καλά θα κάνεις να..."

Μπορεί η πρώην αγαπημένη του, Αγγελική Ηλιάδη, να δηλώνει διάφορα περί χωρισμού στις εκπομπές ο ίδιος όμως τόσο καιρό είχε επιλέξει να τηρεί σιγή ιχθύος!

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα είδαμε την τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Μετά τα μεσάνυχτα", όπου μεταξύ άλλων είπε..

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή».

Τώρα, μέσω ενός Instastory που θα συζητηθεί ο Σάββας Γκέντσογλου δίνει τη δική του εκδοχή για το πολυπόθητο χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr