Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός! «Έφτασα 145 κιλά! Δεν μπορούσα να περπατήσω»!

Πέρασε δύσκολες στιγμές!

Σοκάρει αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός! «Έφτασα 145 κιλά! Δεν μπορούσα να περπατήσω»!

Σοκ προκαλεί με την εξομολόγηση του ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς.

Αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει 145 κιλά, κάτι που του δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στο περπάτημα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Χάρη Βόρκα ο οποίος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Το βάρος σου έπαιζε κάποιο “ρόλο” στην καλλιτεχνική σου πορεία;

Τα κιλά είναι μια συνεχής πάλη, μια φυσαρμόνικα που δεν σταματάει ποτέ. Ήμουν πάντα ένα παιδί, στρουμπουλό, όπου από την εφηβεία και μετά άρχισα να παίρνω παραπάνω… διαστάσεις. Όταν πήγα φαντάρος και μπήκα στο Εθνικό Θέατρο, εκεί έκανα τη μεγάλη δίαιτα. Πήγα σε κέντρο αδυνατίσματος και ξαφνικά από 110 κιλά γίνομαι 75, ήμουν άλλος. “Πέταγα” στο πρώτο έτος της σχολής ήρθα τελευταίος και στο δεύτερο ήρθα πρώτος στην επίδοση, διάφορα τέτοια ακόμα και στην υποκριτική. Λόγω κιλών, στο χορό, στην ξιφασκία, ήμουν άλλος άνθρωπος.

Αγνώριστη πασίγνωστη ηθοποιός από τις πλαστικές! Άγριο κράξιμο στα social media!

Μετά, επειδή αφήνομαι εύκολα, τρώω περίεργες ώρες και μόνο παχυντικά, πίτσες, γύρους, σοκολάτες και δεν γυμναζόμουν ποτέ, ξαναπάχυνα. Στη «Μάλα» ήμουν πάλι πολύ χοντρός, είχα βάψει και το μαλλί ξανθό, μετά αδυνάτισα πάλι, χάνοντας πολλά κιλά. Ήταν τότε που δούλεψα ένα διάστημα με τη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση, στο «Όλε». Μετά έχασα πάλι κιλά με διατροφή, ξανά και ξανά… Το καλοκαίρι που μας πέρασε το βάρος μου έφτασε στα 145 κιλά, τα περισσότερα που είχα ποτέ, δεν μπορούσα να περπατήσω.

Τι συμβαίνει και δεν μπορείς να ελέγξεις το βάρος σου, να το σταθεροποιήσεις;

Έχω την τάση, αυτό που λέμε παραδοσιακά και είναι αλήθεια, για πάχος εκ γενετής, ότι και να κάνεις πρέπει μια ζωή να προσέχεις πολύ. Δεν μπορώ να ακούω τις παπ…ές που λένε «τρώω και δεν παχαίνω». Υπάρχει ένας στους 10.000 που συμβαίνει αυτό, οι παραπάνω πεθαίνουν της πείνας.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί τις εξιτάρει ο ρόλος μου»!

Πασίγνωστη εγκυμονούσα ηθοποιός μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Πασίγνωστη εγκυμονούσα ηθοποιός πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη της και μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Είναι μια ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Amy Schumer, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η ηθοποιός πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της, δείχνοντάς μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, έγραψε συγκινημένη στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Νιώθω δυνατή και όμορφη σήμερα», όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα!

 Amy Schumer με φουσκωμένη κοιλίτσα

Κρυφή εγκυμοσύνη στη showbiz! Βγήκε στους φωτογράφους μπροστά και προσπαθούσε να καλύψει την κοιλιά της

Τα πιο ευχάριστα νέα μόλις έγιναν γνωστά! Περιμένει το τρίτο της παιδάκι!

Πέρυσι τον Μάιο γέννησε τον Hart με τον μεγάλο της γιο να έχει ζητήσει ένα αδερφάκι και φέτος θα καλωσορίσουν και το τρίτο μωράκι. Διαβάστε παρακάτω...

Η Miranda Kerr περιμένει το τρίτο της παιδί, το δεύτερο με τον σύζυγό της Evan Spiegel, ιδρυτή του Snapchat. Το διάσημο μοντέλο έχει δύο γιους, τον 8χρονο Flynn με τον πρώην συζυγό της, τον ηθοποιό Orlando Bloom, και τον ενός έτους Hart με τον Spiegel.

Πασίγνωστη 44χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος!

Η Kerr ήδη έχει δείξει τον ενθουσιασμό της για την τρίτη της εγκυμοσύνη στα social media, αφού πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία της από το κόκκινο χαλί των Gruner & Jahr Spa Awards όπου αγκαλιάζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα πολλοί fans της σχολίασαν ότι ίσως αυτή τη φορά να περιμένει κοριτσάκι, αφού επέλεξε ροζ φόρεμα για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Ευχάριστα νέα στην showbiz! Έγκυος στο τρίτο της παιδί η...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr