«Πάγωσε» η Ελεονώρα Μελέτη με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που αποκάλυψε: «Ήμουν εθισμένος στο σ3ξ για πολλά χρόνια!» (βίντεο)

Ποιος το είπε;

«Πάγωσε» η Ελεονώρα Μελέτη με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που αποκάλυψε: «Ήμουν εθισμένος στο σ3ξ για πολλά χρόνια!» (βίντεο)

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έκανε δημόσια την αποκάλυψη πως για πολλά χρόνια είχε εθιστεί στο σεξ, με την Ελεονώρα Μελέτη να μένει... κάγκελο!

Τότε οι γυναίκες του έσκιζαν τα πουκάμισα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Νίκο Ζιάγκο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες, όπως ότι ήταν εθισμένος στο σεξ!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήμουν εθισμένος στο σ3ξ για πολλά χρόνια!» (βίντεο)

Μεταξύ άλλων ο Ζεν Πρεμιέ των '80 είπε πως: «Μου σκίζανε τα πουκάμισα και δεν ήξερα καν ποιες είναι. Μια θαυμάστρια ήθελε να με παντρευτεί και πήγε στο ψυχιατρείο».

Δείτε τα βίντεο

Η πορεία του δεν συνεχίστηκε ανοδικά. Διαβάστε εδώ:

Πασίγνωστος ηθοποιός Ζεν πρεμιέ καταστράφηκε και ζει στο σπίτι του ηθοποιού!

Νίκος Ζιάγκος: Που είναι και τι κάνει σήμερα το είδωλο των 80!

Μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις, όχι πάντα ευχάριστες, είναι η ζωή του Νίκου Ζιάγκου.

Ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης - ο οποίος, όπως αποκάλυψε το 2013 η Espresso, βρέθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού γιατί είχε μείνει άστεγος - σήμερα στέκεται και πάλι στα πόδια του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, πλέον δεν έχει προβλήματα διαμονής, καθώς έχει νοικιάσει το δικό του σπίτι και γράφει ένα σίριαλ, ενώ ολοκληρώνει το βιβλίο του με τίτλο «Το ψεύτικο κάλυμμα της τάξης», με θέμα το κοινωνικό σύστημα το οποίο χειραγωγεί τον άνθρωπο.

undefined

Ο ηθοποιός μπήκε στο χώρο της showbiz σε νεαρή ηλικία ως μοντέλο διαφημίσεων στην τηλεόραση και όχι μόνο. Στη συνέχεια φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και γρήγορα η ήδη γνώριμη τηλεοπτική φυσιογνωμία του βρήκε τον δικό της χώρο στην ΕΡΤ, στις αρχές της δεκαετίας του 80, με τις εκπομπές-τηλεπαιχνίδια «Σφυγμομέτρηση» και «Τυχερή πτήση», που παρουσίαζε ο ίδιος.

«Έχω κάμει αρκετή τηλεόραση, συμμετέχοντας σε γνωστές σειρές με αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως «Το μονοπάτι της αγάπης», «Ο ήχος της σιωπής», «Πολυθρόνα για τρεις», «Παραμύθι χωρίς όνομα» και άλλες...», λέει ο ηθοποιός, το βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνει μια σπουδαία τηλεοπτική δουλειά, παραγωγής του 1984 της Columbia Pictures Television. Πρόκειται για την αμερικάνικη τηλεταινία «First Olympic Games», στη νοποία υποδύθηκε τον Σπύρο Λούη και ο Λουί Ζουρντάν τον Πιερ ντε Κουμπερτέν.

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr