Παίκτρια του GNTM ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της και αναστατώνει!

Είναι φωτιά!

Παίκτρια του GNTM ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της και αναστατώνει!

Φωτιά στους διαδικτυακούς της φίλους έβαλε η παίκτρια του GNTM.

Πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα της και προκάλεσε πανικό. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου, η οποία μετά το τέλος του παιχνιδιού κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της μόδας ακολουθώντας το όνειρό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της να ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της και άναψε φωτιές στους διαδικτυακούς της φίλους με τις άψογες αναλογίες της.

Παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Θα έκανα γυμνό! Δεν έχω...»!

Η Άννα Αμανατίδου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της

GNTM: Διέρρευσε η αίτηση συμμετοχής! Οι απαιτήσεις των κριτών για τα προσόντα των κοριτσιών!

Ο νέος κύκλος του GNTM, ετοιμάζεται και έχει διαρρεύσει η αίτηση συμμετοχής! Τι ζητούν οι κριτές από τις μέλλουσες συμμετέχουσες στο ριάλιτι του Star;


Εμείς έχουμε την αίτηση συμμετοχής και όλα όσα οφείλει να απαντήσει κάθε κορίτσι που ονειρεύεται μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Διαβάστε παρακάτω....

Πέρα από τις κλασικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο ηλικία, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, χόμπι και ενδιαφέροντα) οι υποψήφιες θα πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ένα από τα Next Top model. Επίσης καλούνται να περιγράψουν τον εαυτό τους, να ορίσουν το όνομα του διάσημου ειδώλου τους, να ονοματίσουν αιτιολογώντας το αγαπημένο τους μοντέλο, καθώς και τους αγαπημένους τους σχεδιαστές μόδας.

Επιπλέον, όλες όσες θέλουν να βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής πρέπει εκ των προτέρων να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: «Τι δεν θα έκανες σε μια φωτογράφηση;». Επίσης στη λίστα των ερωτημάτων η υποψήφια καλείται να δώσει μια απάντηση στα εξής: «Θα υπάρχουν κάμερες που θα σε καταγράφουν όλη την ώρα. Θεωρείς ότι θα είσαι άνετη όταν θα σου ζητηθεί να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μπροστά στην κάμερα;».

Γνωστός σχεδιαστής αδειάζει το GNTM - «Δεν θα πήγαινα με τίποτα! Είναι ψεύτικο»!

Γνωστός Έλληνας σχεδιαστής δεν μάσησε τα λόγια του και άδειασε το GNTM!

Ο λόγος για τον Απόστολο Μητρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open.

Παρόλο που τον έχουμε δει να συμμετέχει σε ριάλιτι μόδας, όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο, αν θα πήγαινε στο Next Top Model, εκείνος απάντησε «Με τίποτα», ενώ μάλιστα εξήγησε και τον λόγο, ο οποίος μας ξάφνιασε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Star: Τούμπα όλα στο νέο GNTM! Τι αλλάζει στο παιχνίδι!

Η μεγάλη επιτυχία του GNTM στην τηλεόραση του Star φέρνει τα πάνω κάτω στο κανάλι.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχει το Youweekly.gr το κανάλι ετοιμάζει σοβαρές αλλαγές που θα συζητηθούν.


Πρώτα απ’ όλα αλλάζει η διάρκεια και ο αριθμός επεισόδιο του ριάλιτι GNTM! Το ριάλιτι μοντέλων με κεντρικό πρόσωπο την Βίκυ Καγιά ενώ φέτος το ριάλιτι κάλυπτε δύο ημέρες στο πρόγραμμα στο κανάλι του star αποφάσισαν να αυξήσουν τον αριθμό των επεισοδίων προκειμένου να καλύπτουν περισσότερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

Σκέφτονται πολύ σοβαρά να επαναλάβουν το πείραμα που έκαναν με το Master Chef και να βάλουν το GNTM να παίζει τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα.

ALPHA TV: Χαμός με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ποιος την είδε και δε φοβήθηκε!

Το μόνο πρόβλημα τους είναι αν θα καταφέρουν να έχουν ένα πλούσιο πρόγραμμα 2 ωρών καθημερινά.

Όσο για τους παρουσιαστές εκτός απροόπτου δεν θα αλλάξει κανένας. Εκτός αν κάποιος ή κάποια θέληση να αντικατασταθεί. Πληροφορίες μας λένε για ένα πρόσωπο του πάνελ το οποίο έχει αξίωση να πάρει αύξηση στο συμβόλαιο του. Άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του! Πάντως το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ανερχόμενο αστέρι που όμως λένε ότι έχει καβαλήσει το καλάμι!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr