MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δοκιμασία στο κρουαζιερόπλοιο!

Μπλε ή κόκκινη;

MasterChef: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δοκιμασία στο κρουαζιερόπλοιο!

Μπλε ή Κόκκινη; Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει την ξεχωριστή δοκιμασία πάνω στο κρουαζιερόπλοιο;

Μπορεί οι τρεις κριτές να είχαν μια υποψία ότι έπεσε τρομερή αντιγραφή μεταξύ των δύο ομάδων, αφού το τελικό στήσιμο των πιάτων τους ήταν πανομοιότυπο, ωστόσο συνέχισε στην επιλογή της νικήτριας ομάδας. Διαβάστε παρακάτω...

Νικήτρια, στην ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα με 227 βαθμούς έναντι της Μπλε, που συγκέντρωσε 208 βαθμούς. Μεγάλη διαφορά για ομαδική αναμέτρηση.

Η νικήτρια Κόκκινη ομάδα ετοιμάζεται για έξοδο στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: H επική ατάκα της Σπυριδούλας στην "αρχηγία" της Ασημίνας!

Στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της κάθε ομάδας ψήφισαν τους αρχηγούς και τους υπαρχηγούς τους.

Ωστόσο στη σημερινή «απολογία» των ομάδων στους κριτές, η Ασημίνα δήλωσε πώς κάποια στιγμή θα ήθελε να είναι κι εκείνη αρχηγός. Διαβάστε παρακάτω...

Η αντίδραση και η απάντηση της Σπυριδούλας εκείνη τη στιγμή ήταν άμεση: «Τι κακό θα μας έβρισκε;» είπε γελώντας στην κάμερα η πολυσυζητημένη παίκτρια.

«Η Ασημίνα πέντε φορές έχει βγει προτεινόμενη και πέντε φορές έχει μπει μες στο σπίτι πάλι… Φαίνεται ότι έχει ικανότητα, φαίνεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες δοκιμασίες και γιατί όχι να μη γίνει κι υπαρχηγός!» ήταν η πιο… διπλωματική απάντηση του Σταμάτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Ο σύντροφος της Σπυριδούλας ξεσπάει κατά της Άλκηστις! Η μπηχτή για το επίπεδό της!

Master Chef: Δείτε για πρώτη φορά τη σ3ξι αδερφή της Ασημίνας! (βίντεο)

Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει προκαλέσει συζητήσεις στο Master Chef και η αδερφή της, την οποία βλέπετε για πρώτη φορά, είναι και εκείνη σέξι!

Μάλιστα η Κατερίνα Ουστάλλι μίλησε στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha για την αδερφή της. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day η Κατερίνα Ουστάλλι, αδερφή της Ασημίνας του Master Chef, βγήκε πρώτη φορά στην κάμερα!

Η Κατερίνα βρίσκεται στην Ελβετία, όπου του χρόνου θα ξεκινήσει σπουδές στον επικοινωνία και το μάρκετινγκ και από εκεί αποκάλυψε αρκετά πράγματα για την Ασημίνα.

Master Chef: Δείτε για πρώτη φορά τη σ3ξι αδερφή της Ασημίνας! (βίντεο)Master Chef: Δείτε για πρώτη φορά τη σ3ξι αδερφή της Ασημίνας! (βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Ο Πάνος τα είπε όλα για τη σχέση του με την Ασημίνα! Διαβάστε εδώ:

Μaster Chef: Ο Πάνος αποκαλύπτει αν έχει σχέση με την Ασημίνα! (βίντεο)

Master Chef: Διέρρευσαν καυτές φωτογραφίες της πιο hot παίκτριας!

H ίδια έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αφού είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του MasterChef που γοητεύει όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητές, αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η hot καλλονή είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και μπαίνοντας στο παιχνίδι ανέφερε ότι αν ήταν υλικό στην κουζίνα, θα ήταν σοκολάτα.

Η ίδια σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το MasterChef και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του μαγειρικού ριάλιτι και τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει καυτές φωτογραφίες της στα social media! Ιδού λοιπόν:

asimina-oustali8

Master Chef: Το "πέσιμο" κριτή στην Ασημίνα που δεν κατάλαβε κανείς! (Αποκλειστικό)

Το Master Chef σημειώνει μεγάλη επιτυχία και όχι άδικα, αφού το τηλεοπτικό κοινό το έχει ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Τι έγινε όμως στο χθεσινό επεισόδιο και το πρόσεξαν λίγοι;

Στο χθεσινοβραδινό Master Chef, την ώρα της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε κοιτώντας την Ασημίνα: "Ασημίνα, έλα λίγο από εδώ, Παντελή πήγαινε λίγο από εκεί... μια χαρά αυτό θέλω!( για να έρθει στη θέση του η Ασημίνα, που ήταν πιο κοντά στους κριτές).

Δείτε την χαρακτηριστική σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο και συγκεκριμένα από το 18:50 και μετά...

Δείτε το video: