Βίκυ Κάβουρα: Η απάντηση για τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη! «Θα μπλέξω...» (βίντεο)

Πήρε θέση για τον σάλο που ξέσπασε!

Βίκυ Κάβουρα: Η απάντηση για τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη! «Θα μπλέξω...» (βίντεο)

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε την απάντησή της στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη, μιλώντας στην εκπομπή του Αlpha «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η ηθοποιός είπε κάτι που κανείς δεν περίμενε! Διαβάστε παρακάτω...

Η δήλωση της Αγγελικής Ηλιάδη πως γνώριζε από πριν για τη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με την Βίκυ Κάβουρα προκάλεσε σάλο.

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε την απάντησή της για της δηλώσεις της τραγουδίστρια, λέγοντα: «Aν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω σε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω πως είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άνδρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Τι είχε γράψει η Βίκυ Κάβουρα μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη; Διαβάστε εδώ:

Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση-φωτιά μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη!

Βίκυ Κάβουρα - Σάββας Γκέντσογλου: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Έξαλλη εμφανιζόταν η Βίκυ Κάβουρα την προηγούμενη εβδομάδα, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που θίγουν την υπόληψή της, αναφερόμενη σε όσους την παρουσίαζαν ως το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Κάτι που ωστόσο δεν ισχύει, με το Youweekly.gr να σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τις συναντήσεις της γοητευτικής ηθοποιού με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Η γνωριμία της με τον Σάββα Γκέντσογλου είχε γίνει πολλά χρόνια πριν, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους, δυνάμωσε όμως από τη στιγμή που εκείνος έμεινε μόνος του και με δεδομένο ότι η όμορφη Βίκυ ήταν single για πολύ καιρό.

vicky-kaboura-savvas-gentsoglou-oli-i-alitheia-gia-tin-sxesi-tous

Πάντως οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πιο κοντά, για την ώρα όμως αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικά στέκια και σε χώρους όπου πιθανόν να υπάρχουν φωτογράφοι, θέλοντας έτσι να δοκιμαστούν και να αποφασίσουν εάν και εφόσον θα προχωρήσουν μαζί. Ο χρόνος θα δείξει...

Η κρίση και ο χωρισμός από την Αγγελική Ηλιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χωρισμός Ηλιάδη − Γκέντσογλου είναι μια ειλημμένη απόφαση του ζευγαριού μετά από πολλές συζητήσεις, τις οποίες δεν θα μπορούσε να επηρεάσει η Βίκυ Κάβουρα, αφού δεν δοκίμασε να μπει ανάμεσά τους παρά τα πολλά χρόνια της γνωριμίας της με τον μέσο του ΑΠΟΕΛ.

Ο πιο σημαντικός λόγος χωρισμού ήταν τα συχνά ταξίδια εκείνου στο εξωτερικό για τις αθλητικές του υποχρεώσεις, γεγονός που έφερε τριγμούς στη σχέση του με την εκρηκτική τραγουδίστρια, μέχρι που ήρθε το οριστικό τέλος... Η ίδια μάλιστα είχε παραδεχτεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν», είπε, ενώ κατέληξε πως μπορεί να μην είναι πια μαζί, αλλά παραμένουν οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr