Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η είδηση για την μητέρα της και η επίσημη ανακοίνωση!

Τι συνέβη;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η είδηση για την μητέρα της και η επίσημη ανακοίνωση!

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η είδηση για την μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μια επίσημη ανακοίνωση.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ρόδο κατεβαίνει η μητέρα της παρουσιάστριας, Πόπη Κατσαρά- Σπυροπούλου στις δημοτικές εκλογές 2019. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, η μητέρα της παρουσιάστριας κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη και την παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα για την μητέρα της! Η ανάρτηση στα social media!

Η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε νωρίτερα, τον Μάρτιο, ενώ στο βιογραφικό της σύμφωνα με την rodiaki.gr αναφέρεται ότι «κινητήριος δύναμή της είναι η όρεξη να εργαστεί και να δραστηριοποιηθεί για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειές μας».

«Κινητήρια δύναμη μου είναι η όρεξη να εργαστώ και να δραστηριοποιηθώ για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειες μας.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για Τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί έχει ικανότητες να βελτιώσει το νησί που αγαπά, τη Ρόδο μας».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η είδηση για την μητέρα της και η επίσημη ανακοίνωση!

Το βιογραφικό της

Η Παρθενόπη (Πόπη) Κατσαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη, κόρη του Σπυρίδωνος και της Κατερίνας.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου.

Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Είναι μέλος στον Σύλλογο Συνταξιούχων Ρόδου. Διατέλεσε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου επί 15 χρόνια. Ομιλεί Αγγλικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Ατζούν την "πέταξε έξω" από το ΣΚΑΙ! Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια...

Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν ανήκει πια στο δυναμικό του ΣΚΑΙ! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί την... πέταξε έξω από το κανάλι του Φαλήρου!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πριν από αρκετό καιρό σας είχα αποκαλύψει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε κάποιες συζητήσεις με το κανάλι, μήπως και συνεχίσει την παρουσίαση του My Style Rockls.

Είχα αναφέρει επίσης, πως τα πράγματα δεν ήταν πολύ θετικά για την παρουσιάστρια καθώς ο Ατζούν δεν την ήθελε και τόσο, ιδιαίτερα για τα όσα είχαν ακουστεί πως συνέβαιναν μεταξύ τους!

undefined

Σήμερα, λοιπόν, το ρεπορτάζ μου επιβεβαιώθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απομακρύνθηκε από το δυναμικό του καναλιού με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες!

Ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε πως θέλει να επενδύσει σε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο για το project αυτό, το οποίο να τονίσω πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's θα βγει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον αέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Και τώρα πάμε στο πιο... ζουμερό κομμάτι του ρεπορτάζ μου...

Ξέρω ποια διεκδικεί την θέση της Ντίνας στην παρουσίαση αλλά... τα πράγματα δεν έχουν κλείσει ακόμα!

Πολλές είναι εκείνες που έχουν κάνει συζητήσεις για την πολυπόθητη αυτή θέση μέχρι στιγμής αλλά, όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το vanda's blog, μια είναι η ύπαρξη που έχει κερδίσει περισσότερο από κάθε άλλη τις εντυπώσεις και ακούγεται πολύ στους διαδρόμους του Φαλήρου το όνομά της...

Είναι μελαχρινή, όχι πολύ ψηλή, αρκετά γυμνασμένη, και δεν έχει ακουστεί πολύ η προσωπική της ζωή στον χώρο γιατί έχει φροντίσει να την προστατέψει...

Λέω, όμως, να σας κρατήσω σε αγωνία λίγο ακόμα... Κρατάτε μυστικό;

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr