Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Mεγάλη αγωνία για το ζευγάρι! Θα πάνε στα δικαστήρια!

Είδηση «βόμβα»!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Mεγάλη αγωνία για το ζευγάρι! Θα πάνε στα δικαστήρια!

Μεγάλη αγωνία υπάρχει για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και φαίνεται πως οι δυο τους θα πάνε στα δικαστήρια!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Διαβάστε παρακάτω...

Το διάσημο ζευγάρι κατηγορείται για υποκλοπή του ονόματος της επίσημης σελίδας του στο instagram, η οποία έκανε ρεκόρ Γκίνες, καθώς έφτασε τους 1 εκατομμύριο followers σε λιγότερο από 6 ώρες!

Σύμφωνα με δημοσίευμά της Page Six, το username @SussexRoyal χρησιμοποιούνταν εδώ και αρκετό καιρό από άλλο χρήστη του Instagram ο οποίος υποστήριζε την ποδοσφαιρική ομάδα Ρέντιγνκ, η οποία έχει το παρατσούκλι Royals.

Ο χρήστης του instagram μίλησε στο Radio 1 Newsbeat και εξήγησε πως μέσα σε ένα βράδυ είδες τον λογαριασμό του να μετατρέπεται σε _royalsussex και πιστεύει ότι είναι καθαρή κλοπή από το instagram ή το ζευγάρι!

«Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησαν, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του και δεν είναι απίθανο να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Βέβαια, το Instagram εξήγησε πως δεν πρόκειται για κλοπή, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του το όνομα μπορεί να αλλάξει εφόσον το προφίλ είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο.

Ο Χάρι είχε γίνει έξαλλος με το τρολάρισμα στην Μέγκαν από το προσωπικό του παλατιού! Διαβάστε εδώ:

Σάλος στο Παλάτι: Οι υπάλληλοι κοροϊδεύουν την Μέγκαν και ο Χάρι είναι έξαλλος! Το παρατσούκλι που της έχουν «κολλήσει»!

Απίστευτο: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ρεκόρ Γκίνες! Πώς το κατάφεραν;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, βρήκαν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! Τι έκανε το διάσημο ζευγάρι;

Θα μπορούν να το λένε και στα εγγόνια τους!

Ο ολοκαίνουργιος λογαριασμός στο instagram του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους, ανακοίνωσε σήμερα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο λογαριασμός, τον οποίο λάνσαραν χθες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον τίτλο «sussexroyal», ξεπέρασε αυτό το συμβολικό όριο σε διάστημα μόλις… 5 ωρών και 45 λεπτών.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop Κανγκ Ντάνιελ, που χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο, ήτοι 11 ώρες και 36 λεπτά, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες, σύμφωνα με το Γκίνες.

Ο λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι απαριθμεί 3,7 εκατομμύρια followers, ενώ «ακολουθεί» μονάχα 23 λογαριασμούς, μεταξύ αυτών λογαριασμούς μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά κι εκείνων της ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας κι οργανώσεων όπως η Smart Work, που βοηθά άνεργες γυναίκες.

Με τον λογαριασμό αυτόν, επιστρέφει δυναμικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, πριν από τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018, είχε κλείσει το μπλογκ της The Tig και το προφίλ της στο Instagram.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του παλατιού στο Μαρόκο!

Το Μαρόκο επισκέφθηκαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, λόγω βασιλικών υποχρεώσεων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, πραγματοποίησε πληθώρα δημόσιων εμφανίσεων και τα ξένα μέσα δεν έπαψαν λεπτό να απαθανατίζουν κοινές στιγμές τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ απόλαυσαν μία μικρή συνάντηση που διοργάνωσε ο πρίγκιπας του Μαρόκο, Μουλάι Χασάν, στην βασιλική κατοικία του.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο βασιλιάς του Μαρόκο, Μοχάμετ ο 6ος και οι κόρες του Λάλα Μεριέμκαι Λάλα Χάσνα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό χώρο:

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly.gr