Αγγελική Ηλιάδη: Τρομερό παρασκήνιο από τις δηλώσεις για Γκέντσογλου-Κάβουρα «Φιλάκια στο Βικάκι» (βίντεο)

Aπίστευτη αποκάλυψη!

Αγγελική Ηλιάδη: Τρομερό παρασκήνιο από τις δηλώσεις για Γκέντσογλου-Κάβουρα «Φιλάκια στο Βικάκι» (βίντεο)

Ένα τρομερό παρασκήνιο για την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου και της Βίκυς Κάβουρα, ήρθε στο «φως» από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open.

Η αποκάλυψη θα συζητηθεί! Διαβάστε παρακάτω...

Τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση του Γκέντσογλου με την Κάβουρα προκάλεσαν σάλο και τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα παρασκήνιο που λέει πολλά...

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open έγινε γνωστό πως η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη είχε προγραμματιστεί πριν βγει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μάλιστα, λίγο πριν δημοσιευτούν τα λόγια της η ίδια πρόσθεσε την επίμαχη ατάκα: «Γνώριζα εδώ και μήνες τη σχέση του Σάββα με τη Βίκυ Κάβουρα».

Επίσης, ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε ακόμα μία αποκάλυψη!

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν να βρεθεί καλεσμένη στο «It’s show time» που παρουσιάζουν οι Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα και η τραγουδίστρια έστειλε ηχητικό μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη όπου του λέει «φιλάκια στο Βικάκι».

Δείτε το βίντεο

Αγγελική Ηλιάδη: Εκνευρίστηκε με τη σχέση Γκέντσογλου-Κάβουρα (βίντεο)

Σάββας Γκέντσογλου: Η αιχμηρή απάντηση στην Αγγελική Ηλιάδη για τη Βίκυ Κάβουρα (βίντεο)

Ο Σάββας Γκέντσογλου έδωσε αιχμηρή απάντηση στην Αγγελική Ηλιάδη, μετά τη συνέντευξή της όπου αναφέρεται στη σχέση του ποδοσφαιριστή με τη Βίκυ Κάβουρα.

Η απάντηση του Γκέντσογλου ήρθε στο «Πρωιό» του ΑΝΤ1.

Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου και τη σχέση του με την Βίκυ Κάβουρα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως ήξερε μήνες πριν για τη σχέση του πρώην συντρόφου του με την ηθοποιό, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρξε παράλληλη σχέση.

Με αφορμή αυτή τη συνέντευξη ο Σάββας Γκέντσογλου έδωσε απάντηση μέσω του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφοντας και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική».

Tι είχε πει η Βίκυ Κάβουρα για τη σχέση της με τον Γκέντσογλου; Διαβάστε εδώ:

Η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη! (Βίντεο)

Happy Day: Αποκαλύψεις «βόμβα» για Ηλιάδη-Γκέντσογλου! «Τα είχε παράλληλα με τη Βίκυ Κάβουρα» (βίντεο)

Αποκαλύψεις «βόμβα» στην εκπομπή Happy Day στον Alpha για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου και την παράλληλη σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα.

Όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha συζητήθηκε η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου και ήρθε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως ο χωρισμός ήρθε πριν από δύο μήνες και παράλληλα πως γνώριζε εδώ και μήνες για τη σχέση του Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα.

Έτσι, λοιπόν, η Αγγελική Ηλιάδη άφησε να εννοηθεί -όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή- πως υπήρχε παράλληλα σχέση του πρώην συντρόφου της με τη Βίκυ Κάβουρα και η ίδια το γνώριζε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr