Γιώργος Αγγελόπουλος: Πανικός με το βιβλίο του Ντάνου στη Θεσσαλονίκη! (βίντεο)

Xαμός από τις θαυμάστριες!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πανικός με το βιβλίο του Ντάνου στη Θεσσαλονίκη! (βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του στη Θεσσαλονίκη και έγινε πανικός!

Χαμός για τον Ντάνο από τις θαυμάστριες! Διαβάστε παρακάτω...

Το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο "Ντάνος- Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου" παρουσίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός σε όλους Ντάνος βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο "Ιανός" στην Αριστοτέλους.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών γέμισε την αίθουσα παρουσιάσεων συγγραμμάτων του βιβλιοπωλείου και παρακολουθούσε τα όσα ανέφεραν οι ομιλητές.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου μίλησαν: η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας (ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

Μάλιστα, κατά την ομιλία της, η κα Ράπτη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας "ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ" που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.


Το βιβλίου του Ντάνου περιγράφει τη ζωή του νικητή του ρεάλιτι επιβίωσης ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα. Στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους.

Την επιμέλεια έκδοσης του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε η Εκδοτική Αθηνών.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ο Ντάνος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

Πηγή: thefestival.gr

Τι είχε συμβεί μόλις ο Ντάνος έγραψε το βιβλίο του; Διαβάστε εδώ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγραψε βιβλίο και έπεσαν τα τσιμέντα! (Παρασκήνιο)

Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μαζί στην εκκλησία! Βίωσαν το απόλυτο θαύμα!

Το απόλυτο θαύμα βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Οι δυο τους, βρέθηκαν στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό και έγιναν μάρτυρες ενός συγκλονιστικού περιστατικού!

Μάλιστα, το όλο συμβάν που θα σας περιγράψουμε στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog, επιβεβαίωσε με μαρτυρία της και πιστή που βρέθηκε εκεί!

Η ίδια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook:«Με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας διηγηθώ το περιστατικό, που ο χαρακτηρισμός «θαύμα» φαίνεται πολύ μικρός για να το περιγράψεις.

Ημέρα Σάββατο 23/2/2019 η κ. Βασιλική μας οργάνωσε προσκύνημα στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, όπου εκεί είναι ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού και τον πνευματικό του αγώνα, σταυρώνει τους προσκυνητές και βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα υγείας.
Ανάμεσα στον κόσμο και μια κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι, που η σκλήρυνση κατα πλάκας την καθήλωσε εδώ και πολλά χρόνια.

«Περάστε την κοπέλα που είναι στο καροτσάκι» ακούσαμε τον ιερέα να λέει και οι γονείς που την συνόδευαν μαζί με την επτάχρονη κόρη της και τον σύζυγο της την έφεραν μπροστά του.
Την σταύρωσε, την ξανά σταύρωσε, την σταύρωσε σε όλο της το σώμα, την κοίταξε, της έδωσε το χέρι και της είπε «Σήκω»

Η ανάρτηση πιστής για το θαύμα που βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η απορία και ο δισταγμός χάραξαν το πρόσωπό της, η πίστη της όμως στο Θεό την ώθησε να σηκωθεί υποβοηθούμενη από τον πατέρα Δημήτριο και τον πατέρα της. «Άφησε την σε μένα» είπε ο ιερέας και την οδήγησε στην προσπάθεια να διανύσει μια απόσταση περίπου έξι με επτά μέτρων και να επιστρέψει πάλι μέχρι το καροτσάκι της.

Εβελίνα Παπούλια: Η ερώτηση για τον Αγγελόπουλο και η απίστευτη αντίδραση της - «Που κολλάει ο Ντάνος στην...»!

Η εκκλησία σείστηκε από τη συγκίνηση του κόσμου, δάκρυα κύλισαν στα μάτια όλων των προσκυνητών και μη εξαιρετέου του ιερέως, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.
Αφού την άφησε για λίγο να ξεκουραστεί και να περάσει το πρώτο σοκ, της υπέδειξε εκεί όπως καθότανε να κάνει ορισμένες ασκήσεις, όπως αυτές του ποδηλάτου, λύγισμα κλπ.

Στην ίδια φάνηκε κάτι το ακατόρθωτο, η δύναμη όμως της πίστης την έκανε να τις πραγματοποιήσει και να ακολουθήσει η πρόκληση του ιερέα για να σηκωθεί αυτή τη φορά μόνη της. Τον κοίταξε με απορία στα μάτια και ..... σηκώθηκε. Κάπου πηγε να χάσει την ισορροπία της, αλλά την κράτησε ο παπά Δημήτρης λέγοντάς την να διανύσει πάλι την ίδια απόσταση, φθάνοντας όμως περίπου στη μέση της διαδρομής οι αντοχές της έδειξαν να λιγόστεψαν, τότε ο ιερέας την σήκωσε αγκαλιά και έβαλε στο καρότσι της να καθίσει.

Όλοι κάναμε το σταυρό μας και υποκλιθήκαμε μπροστά στο Σταυρό και στον πατέρα Δημήτρη, ο οποίος ζήτησε από τη διοργανώτρια του προσκυνήματος να πει δυο λόγια για όσα ζήσαμε και για την κοπέλα, την οποία η ίδια της δημιούργησε αυτή τη γέφυρα επικοινωνίας.

Μεταξύ των όσων είπε η κ. Βασιλική μας αποκάλυψε το μυστικό που της εμπιστεύθηκε η θεραπευθείσα σχετικά με την επιθυμία της επτάχρονης κόρης της, να έρθει η στιγμή που η μητέρα της θα την πάρει από το χέρι να περπατήσουν μαζί!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξέσπασε για τα σχόλια μετά την ατάκα με τις κ@λ@τρυπίδες! (βίντεο)

Η συγκίνηση της ίδιας ήτανε τόσο μεγάλη που με δυσκολία κατόρθωσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της, διότι ο «κόμπος» της συγκίνησης στο λαιμό της δεν της το επέτρεπε.
Ύστερα από όλα αυτά ο ιερέας ζήτησε από την κόρη της να πλησιάσει στη μητέρα της να την κρατήσει από το χέρι και να περπατήσουν μαζί!

Από τη μια πλευρά ο πατέρας Δημήτρης, από την άλλη πλευρά η κόρη της να της κρατάει σφιχτά το χέρι και με τη συνοδεία του συζύγου της και τους γονείς της, την οδήγησε προς την έξοδο του ναού, προτρέποντάς την να κατέβει όλα τα σκαλοπάτια του προαύλιου χώρου της εκκλησίας, τα οποία δεν ήτανε λίγα, περπατώντας και όχι με το καροτσάκι όπως όταν ήρθανε, για να την αποχαιρετήσει.

Έτσι και έγινε.....!!!!! Δεν πίστευε ούτε η ίδια ότι το κατόρθωσε.
Ο πατέρας Δημήτρης με την ΑΓΑΠΗ, τα πνευματικά του χαρίσματα, το διδακτικό του έργο και την ΥΠΟΜΟΝΗ που τον διακρίνει, συνέχισε να σταυρώνει ακούραστα έναν έναν όλους τους προσκυνητές μέχρι αργά το απόγευμα συνεχίζοντας να βοηθάει τον κόσμο.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει κάνει σ3ξ σε δημόσιο χώρο! Αδιάψευστες αποδείξεις!

Η δύναμη της ψυχής, η εμπιστοσύνη στη βοήθεια του Θεού κάνει ....... «Θ Α Υ Μ Α Τ Α!» έγραψε.

Μάλιστα, φωτογραφίες από το συμβάν δημοσιεύει και η εφημερίδα Star Press:

Το εξώφυλλο της εφημερίδας για το θαύμα που βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι αναφέρει πιστή που βρέθηκε εκεί στο Vanda's blog:

«Ήμουν παρούσα καθ'όλη την διάρκεια της λειτουργίας και αμέσως πρόσεξα τον Ντάνο και τη Ντορέττα! Αυτή η εκκλησία, είναι από τις αγαπημένες του Γιώργου και εκείνος είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στο κήρυγμα του πατέρα Δημήτρη! Την Κυριακή που έγινε το γεγονός, είχε έρθει μαζί του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.Η Ντορέττα κάθισε δίπλα του και οι δυο τους παρακολουθούσαν συγκινημένοι το θαύμα! Μάλιστα, όταν η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε, ο Γιώργος αλλά και σχεδόν όλοι οι πιστοί, δάκρυσαν από συγκίνηση.... Ήταν πραγματικά μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.....».

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly.gr