Λευτέρης Πανταζής: Ψυχολογικά ράκος ο τραγουδιστής Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του Πάμε Πακέτο!

Τι συνέβη;

Λευτέρης Πανταζής: Ψυχολογικά ράκος ο τραγουδιστής Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του Πάμε Πακέτο!

Ψυχολογικά ράκος ο τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής! Βρέθηκε στο πλατό του Πάμε Πακέτο και ξέσπασε σε κλάματα! Τι συνέβη;

Έντονη συγκίνηση στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ALPHA με τον Λευτέρη Πανταζή να ξεσπάει σε κλάματα. Διαβάστε παρακάτω...

«Τη μαμά μου την έχασα όταν ήμουν ενάμιση ετών. Την Όλγα μου, την έχω μόνο σε φωτογραφία. Με κάνεις και κλαίω. Η δεύτερη μαμά που έφερε ο μπαμπάς… Ήταν η βασίλισσά μου. Πέρσι έφυγε από τη ζωή. Μας μάζεψε όλους κοντά. Τραγουδούσα εγώ εκείνη την ημέρα στην Κρήτη. Μόλις είδε πως πήγα κοντά μου λέει “που θα πας;”. Λέω “πάω στα Χανιά να τραγουδήσω”. “Πήγαινε” μου λέει, “φέρε λεφτά και να φύγουμε αύριο από εδώ”. Έφυγα και πέθανε. Ήταν 84 ετών. Μας είδε όλους μαζί. Με έστειλε για δουλειά και κοιμήθηκε. Πήγε στον Κώστα της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΛΕΠΑ!

Λευτέρης Πανταζής: H εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη της Καίτης Φίνου!

Δείτε ακριβώς όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φαντάζεστε τα νούμερα που έκανε το «Πάμε Πακέτο»!

Απίθανα νούμερα στην τηλεθέαση έκανε εχθές η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» στην τηλεόραση του Alpha tv!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κυριολεκτικά κατατρόπωσε τα αντίπαλα προγράμματα και ιδιαίτερα το Survivor του Σκαι αλλά στη συνέχεια και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Στην υγεία μας ρε παιδιά».

Συγκεκριμένα εχθές Σάββατο η Βίκυ Χατζηβασιλείου στους πίνακες τηλεθέασης για το κοινο 18-54 κάνει ανά τέταρτο τα εξής νούμερα:
18,0 18,9 27,2 24,5 23,4 31,9 νούμερο ρεκόρ για φετος και συνεχίζει με 23,6 18,5

Το Survivor:

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Χικμέτ και Γιουσούφ!
16,4
16,2
11,1
16,3

Και ο Σπύρος Παπαδοπουλος

11,6 12,2 10,8 εξαιρετικά χαμηλό νούμερο 11,7 μέχρι την ώρα που είναι απέναντι από το «Πάμε Πακέτο»! Μετά ανεβαίνει 18,9 18,1 17,9 15,1 19,1 16,6 17,6!

Προσοχή τα παραπάνω νούμερα τηλεθεάσεων είναι αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Συνεχώς στο site μας κλέβουν την δουλειά μας και την παρουσιαστούν ως δική τους! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ έχουμε παραποίηση κάποιους δεκαδικους! Το ρεζιλίκι που θα πάθετε θα είναι το λιγότερο! Ακούτε εκεί στο site με τις «Βόμβες»; Και στη "Νέα Μ@@@@@";

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr