Κατερίνα Καινούργιου: Τι λέει για Σκορδά και Καραβάτου; «Τους σέβομαι αλλά...»

Δεν θα πιστεύετε τι απάντησε η παρουσιάστρια!

Κατερίνα Καινούργιου: Τι λέει για Σκορδά και Καραβάτου; «Τους σέβομαι αλλά...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην πρωινή ζώνη, στους ανταγωνιστές της, στη Φαίη Σκορδά, αλλά και στην Κατερίνα Καραβάτου, που βρίσκονται "απέναντί" της! Διαβάστε παρακάτω...

Θέλω να σε ρωτήσω για τους ανταγωνιστές σου φέτος στην πρωινή ζώνη. Πως σου φαίνονται;

Έχουν γίνει μεγάλες ανατροπές φέτος. Η παρέα των παιδιών στη "Φωλιά των Κου Κου", ξεκίνησε με χαμηλότερα νούμερα την πρώτη χρονιά και φέτος πηγαίνει πολύ καλά. Η Φαίη είναι φανταστική σε αυτό που κάνει. Από μια ώρα και μετά έχουμε απέναντι τη Ζήνα και την Τατιάνα με τα πιο κοινωνικά θέματα. Και όπως ξέρεις, οι "ανταγωνιστές" είναι πολύ περισσότερα χρόνια από εμένα στη ζώνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζει και εγώ επί ίσοις όροις. Τους σέβομαι, τους εκτιμώ, αλλά θέλω και εγώ να βγω πρώτη.

Flashback: Όταν η Κατερίνα Καινούργιου "ξέσκιζε" την Φαίη Σκορδά. "Είναι σαν αφέντρα, θυμίζει Άλτερ!"

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Βαρβέρης: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους!

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που έχει δεχτεί, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να συνεργαστεί με τη Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει τηλεοπτικά μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Ακόμα, εξομολογήθηκε πώς αντιδρά στα αναληθή δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, ενώ εκμυστηρεύτηκε ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητές στην στην προσωπική της ζωή.

Έχεις δεχτεί bullying στον εργασιακό χώρο;

Όχι με την έννοια όπως αυτή διατυπώνεται ευρέως. Υπάρχει μια γενίκευση. Υπήρξε μια περίοδος που πέρασα πολύ άσχημα. Όταν ήμουν στο «Δέστε τους», από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν από την εμφάνισή μου και τον τρόπο εκφοράς του λόγου μου μέχρι μέχρι και τη θέση μου στην εκπομπή. Επίσης στο παρελθόν σε κανάλι που εργαζόμουν είχα αντιληφθεί πώς δεν με ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω εκεί. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Δεν με πίστευαν.

Υπήρξαν φορές που εξαιτίας αυτής της κατάστασης γύρισες σπίτι και έκλαψες;

Πολλές φορές. Με την επιμονή μου όμως και τον καλό μου χαρακτήρα πήγα παρακάτω. Πλέον και εισπράττω πολλή αγάπη στη δουλειά μου και δίνω πολλή αγάπη.

Με τη Μαρία Ηλιάκη θα συνεργαζόσουν ξανά;

Δεν νομίζω. Χαίρομαι που η κοπέλα είναι καλά. Νομίζω ότι αυτή η συνεργασία είχε κάνει τον κύκλο της και η καθεμία έχει πάρει άλλον δρόμο.

Με τον Νίκο Μουτσινά;

Ναι, σε κάτι πολύ διαφορετικό. Όχι στο πρωινό που το κάνω μια χαρά, ούτε στην εκπομπή του την κάνει και εκείνος μια χαρά. Αν μας έλεγαν πχ να κάνουμε μαζί ένα βραδινό ή κάτι άλλο, ίσως το κάναμε.

Βγήκες και τοποθετήθηκες σε «φανταστικό» δημοσίευμα που σε έμπλεξε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον φερόμενο σύντροφό της. Τι έγινε τελικά με αυτήν την ιστορία;

Έλα μου ντε. Με πολύ χιούμορ το αντιμετώπισα. Με την Κωνσταντίνα έχω κάνει παρέα στο παρελθόν. Πια δεν έχουμε καν κοινές παρέες. Τον άνθρωπο που αναφέρεται στο δημοσίευμα τον έχω γνωρίσει στο παρελθόν κοινωνικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η είδηση για την μητέρα της και η επίσημη ανακοίνωση!

Η κατερίνα Καινούργιου στην Κηφισιά βόλτα

Όταν διαβάζεις ψευδή δημοσιεύματα πώς αντιδράς;

Τις περισσότερες φορές αδιαφορώ. Παλιά στενοχωριόμουν, τώρα πια όχι.

Είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα;

Ναι, και πολύ ήρεμη.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο σύντροφος που θα έρθει στη ζωή σου;

Να είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που να το ν ερωτευτώ και να με ερωτευτεί πολύ. Έναν μεγάλο και αμοιβαίο έρωτα θέλω.

Οικογένεια και παιδιά τα σκέφτεσαι;

Ναι. Απλά πρώτα θέλω να γνωρίσω τον άνθρωπό μου και να πω ότι με αυτόν προχωράω στο επόμενο βήμα.Όχι να κάνω μια σχέση ντε και καλά για να κάνω παιδί.

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!