Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες ώρες για τον Θοδωρή Μαραντίνη! Η αποκάλυψη on air για το πρόβλημα υγείας του (Βίντεο)

Η σπάνια πάθηση που τον έχει καταβάλλει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες ώρες για τον Θοδωρή Μαραντίνη! Η αποκάλυψη on air για το πρόβλημα υγείας του (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου on air αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του Θοδωρή Μαραντίνη και τις δύσκολες στιγμές που περνάει!

Στο "Έλα Χαμογέλα", την εκπομπή του OPEN μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα είπε: «Στο ιατρικό μας θέμα τώρα. Εγώ το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Μιλάμε για την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Εγώ δεν το έχω, αλλά το έχει και η μαμά μου και ο Θοδωρής. Οπότε το έχω ζήσει από κοντά. Θέλει ιδιαίτερη θεραπεία και είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί πάρα πολύ κόσμο. Τα προβλήματα που μπορεί να σου δημιουργήσει είναι τεράστια. Ανάλογα με το ποιος είσαι και ποια είναι η ζωή σου.»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ταξίδι στο Κατάρ με κούκλο Έλληνα!

Και τόνισε: «Ο Θοδωρής ας πούμε έχει θέμα από αυτό και στις φωνητικές του χορδές. Κοιμούνται με συγκεκριμένα μαξιλάρια, πρέπει να είναι λίγο πιο όρθιοι, να προσέχουν τι θα φάνε το βράδυ… Πάρα πολύ ταλαιπωρία. Το καλό είναι να το προλάβεις από νωρίς και να το διαγνώσεις. Να ξέρεις τι φταίει και να βρεις την κατάλληλη θεραπεία». Δείτε το παραπάνω βίντεο με την αποκάλυψη της Χρηστίδου!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλόνισε η διήγησή της για το μωρό που έχασε (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή του Χρήστου Κοκλώνη στο Open «Celebrity Travel» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έχασε το μωρό της.

Η παρουσιάστρια συγκίνησε με τα όσα είπε.

«Είναι δύο χρόνια που έχασα το μωρό. Μέχρι στιγμής δεν θα σκεφτόμουν να μείνω ξανά έγκυος. Δεν είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ επώδυνη εμπειρία για μένα και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει η ζωή και το μέλλον, αλλά για την ώρα έχω επικεντρωθεί στα παιδάκια μου και στο σκυλάκι μας και νομίζω πω είμαστε πλήρεις. Αν έρθει εντάξει. Δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου όμως», ήταν τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου.

Διαβάστε περισσότερα news στο youweekly.gr