Φαίη Σκορδά: "Ήρθε, με τελείωσε και δεν μπορώ να κουνηθώ!"

H φωτογραφία απόδειξη μέσα από το σπίτι της!

Φαίη Σκορδά:

Η Φαίη Σκορδά με μια φωτογραφία και μια ατάκα φωτιά προκάλεσε πανικό στα social media! "Ήρθε, με τελείωσε και δεν μπορώ να κουνηθώ!".

Αυτά ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, για να περιγράψει την σημερινή της εμπειρία! Τι εμπειρία ήταν αυτή; Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη Σκορδά, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν το έχει καταφέρει μόνο με την διατροφή της αλλά και την γυμναστική!

Η δίαιτα των 7 ημερών που κρατά τη Φαίη Σκορδά πάντα σε φόρμα!

Την Κυριακή, λοιπόν, το μεσημέρι την επισκέφθηκε σπίτι της η προσωπική της personal κι όπως καταλάβαμε από το story της... την ξέκανε!

Φαίη Σκορδά: 'Ήρθε, με τελείωσε και δεν μπορώ να κουνηθώ!'

Φαίη Σκορδά: Αυτή η γυναίκα είναι το μυστικό της όπλο για κορμί λαμπάδα!

Φαίη Σκορδά: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια! Αποκλειστικό...

Τα πιο ευχάριστα νέα έφτασαν σήμερα στο γραφείο του Youweekly.gr και θέλουν πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και να περάσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της κι όπως φαίνεται πριν "κλείσει" την πόρτα του ΑΝΤ1, για τους επόμενους τρεις μήνες, τακτοποίησε και όλες τις εκκρεμότητες που είχε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's εκεί που συμβόλαια σπάνε στο κανάλι και μεγάλα ονόματα λένε αντίο, η παρουσιάστρια θα ανανεώσει το συμβόλαιο της σε διετές καθώς τα νούμερα που έφερε στην πρωινή ζώνη ήταν πολύ ικανοποιητικά και ο ΑΝΤ1 δεν θέλει να την χάσει με τίποτα!

ANT1: Η Δούκισσα Νομικού φεύγει και παίρνει την θέση της ο...

Εκτός από αυτό το ευχάριστο γεγονός, όμως, ακόμα μια είδηση έκανε την παρουσιάστρια αλλά και τα δυο αγόρια της, που χαίρονται πάντα με την χαρά της και τις επιτυχίες της, να χαμογελάσει καθώς σύμφωνα με την ίδια πηγή, του Vanda's, μαζί της στο πλατό του Πρωινού θα ανανεώσει και θα είναι ξανά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Φαίη Σκορδά: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Τα χέρια, βέβαια, δεν έχουν δοθεί και η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το Πάσχα, τα στοιχεία όμως είναι πολύ θετικά καθώς και οι δυο πλευρές θέλουν αυτή την συνεργασία!

Η συνταγή Ουγγαρέζου - Σκορδά είναι δοκιμασμένη και η επιτυχία σίγουρη! Για να δούμε...

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr