"Κάγκελο" η Τσιμτσιλή με την αποκάλυψη του Μενιδιάτη! «Ο 6χρονος γιος μου έχει....»! (Βίντεο)

Τι της είπε και... έμεινε;

Μια αποκάλυψη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, «Happy Day», έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μένει "κάγκελο".

Ο τραγουδιστής μίλησε για την οικογένεια του και συγκεκριμένα για τα παιδιά του και σε αυτά αφορούσε η εξομολόγηση που έκανε. Διαβάστε παρακάτω...

«Τώρα σιγά-σιγά ο μεγάλος μου γιος ο Μιχάλης αρχίσει και καταλαβαίνει τι γίνεται με τη δημοσιότητα. Μπαίνει στο youtube, βλέπει πράγματα. Πάει νηπιαγωγείο. Είναι έξι ετών. Έχει αδυναμία στην κόρη της Σταματίνας, πάνε στην ίδια τάξη. Ακούει και η συμπεθέρα τώρα. Είμαι αγοροπατέρας. Μια χαρά είμαστε στα τρία παιδιά. Αν ερχόταν τέταρτο δεν θα έλεγα όχι».

Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια ακούγοντας τα λόγια του; Δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Λίγο πριν την κανονική ροή της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο, έκανε ένα απίστευτο καψόνι στους συνεργάτες της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το on air άδειασμα στον Πέτρο Κωστόπουλο! Οι δηλώσεις που την έβγαλαν εκτός εαυτού...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άδειασε δημόσια τον Πέτρο Κωστόπουλο, μέσα από την εκπομπή της, Happy Day και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη νέα της εφαρμογή! Διαβάστε παρακάτω....

Η Σταματίνα λοιπόν, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ανέφερε: «Θέλω να πω επειδή έτυχε και γνώρισα την Ηλιάνα τότε που ήρθε εδώ καλεσμένη. Και είπε ό,τι είπε στην εκπομπή μας. Η Ηλιάνα δεν είναι ένα υπερφίαλο κορίτσι, αλλά καμιά φορά ο τρόπος που λέει κάτι μπορεί να είναι παρεξηγήσιμος. Μιλούσε πολύ όμορφα για αυτό το application, αλλά ο τρόπος που το είπε… Δεν τα λέει ψωνισμένα και καβαλημένα». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr