"Κάγκελο" η Ελένη Μενεγάκη με τον δραπέτη τραγουδιστή! Η αποκάλυψη που την σόκαρε! (Βίντεο)

Τι ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής;

Με το θέμα του Έλληνα τραγουδιστή δραπέτη ασχολήθηκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha tv και η παρουσιάστρια έμεινε "κάγκελο".

Ο τραγουδιστής ήταν 17 χρόνια καταζητούμενος από τις Αρχές, ενώ εμφανιζόταν σε μεγάλες πίστες τις Αθήνας, γύριζε βίντεο κλιπ και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές. Διαβάστε παρακάτω...

Ο δημοσιογράφος, Ο Τάσος Τεργιάκης αναφερόμενος στην σύλληψη του, αποκάλυψε πως «οι αστυνομικοί τον πήγαν για δακτυλοσκόπηση».

Μόλις άκουσε αυτή την λέξη η Ελένη, ταράχτηκε η οποία ρώτησε με απορία «δακτυλοσκόπηση»; Ο συνεργάτης της διευκρίνισε: «δακτυλοσκόπηση για αποτυπώματα».

Σοκαριστική καταγγελία για τον τραγουδιστή - δραπέτη: "Παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου πρότεινε να..."

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το ταξίδι με τις κόρες της και η μεγάλη θυσία που έκανε!

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το ταξίδι που έκανε με τις κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Η παρουσιάστρια ανέφερε το ταξίδι που έκανε τις ημέρες των γιορτών (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά) και της έμεινε αξέχαστο για έναν απίστευτο λόγο! Διαβάστε παρακάτω...


Η Ελένη ακόμα μία φορά ανέφερε που έκανε ελεύθερη πτώση και τόνισε: «Δε θα το έκανα ποτέ. Το πρώτο μου παιδί το έκανε και λέω είναι δυνατόν και μετά το δεύτερο μου είπε «εσύ θα ανέβεις μανούλα και μετά εγώ», τι να έκανα εγώ; Μάνα είμαι θα θυσιαστώ»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr