Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Σοκάρει η απολογία του Βούλγαρου εκτελεστή!

Στην δημοσιότητα τα όσα είπε....

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Σοκάρει η απολογία του Βούλγαρου εκτελεστή!

Σοκάρει η απολογία που έδωσε ο Βούλγαρος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή, για τα όσα έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο έξω από το σπίτι του στην Βούλα!

Αν ο Βούλγαρος κατά την απολογία του, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα, αρνήθηκε τα πάντα, δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο. Διαβάστε παρακάτω....

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 31χρονος σε ερώτηση της ανακρίτριας για τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα, φέρεται να απάντησε: «Γιατί μου αρέσει να κάνω διακοπές στην Ελλάδα και γιατί θα ήθελα να ανοίξω μια επιχείρηση. Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά, η μία ασχολείται με tatoo, οι οποίες μου παρέχουν οικονομικά οφέλη».

Τώρα όσον αφορά στα αυτοκίνητα που άλλαξε μέχρι τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του: «Το ένα από τα 3 οχήματα το άλλαξα τον Οκτώβριο γιατί ήταν μικρό και επειδή ήμουν μεγαλόσωμος δεν με χωρούσε. Το δεύτερο αυτοκίνητο μου το έσπασαν, ενώ το είχα παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενα στη Γλυφάδα. Αυτός που το έσπασε μου πήρε κι όλα τα προσωπικά έγγραφα που είχα στο αυτοκίνητο. Όλα τα αυτοκίνητα τα είχα νοικιάσει στο όνομά μου όπως και το τηλέφωνο που έχω».

Παράλληλα ο 31χρονος Βούλγαρος είπε στην απολογία του πως δεν είναι εκείνος που φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τον Γιάννη Μακρή. Ο ίδιος κατέθεσε «Δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο. Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Βικτώρια Καρύδα: Η ανάρτησή της όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής βρισκόταν στον ανακριτή!

Βικτώρια Καρύδα - αποκλειστικό: "Έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής ήταν στον ανακριτή"

"Έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής ήταν στον ανακριτή" - Δύσκολες ώρες περνάει η Βικτώρια Καρύδα και το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχει καρέ - καρέ όλες τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη σπίτι της πριν από λίγες ώρες!

Την Δευτέρα, 8 Απριλίου ο άνθρωπος που πάτησε την σκανδάλη και αφαίρεσε την ζωή του επιχειρηματία και συζύγου της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Γιάννη Μακρή, βρέθηκε στον ανακριτή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's τα πράγματα την ίδια στιγμή στο σπίτι της Βικτώριας Καρύδα ήταν πολύ δύσκολα!

Βικτώρια Καρύδα - αποκλειστικό:

Δολοφονία Γιάννη Μακρή - εξελίξεις! Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του εκτελεστή

Συντετριμμένη, περίμενε, όπως μου μεταφέρθηκε από πολύ κοντινό της άνθρωπο, να μάθει όλες τις εξελίξεις για το τι συνέβη!

"Έκλαιγε με λυγμούς και περίμενε πάνω από το τηλέφωνο για να μάθει τι έχει συμβεί στον ανακριτή! Όσο το τηλέφωνο δεν χτυπούσε τόσο μεγάλωνε η αγωνία της! Δεν είναι καθόλου καλά, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη, θέλει να ηρεμήσει η ψυχή του άντρα της."

Αυτά μου μεταφέρθηκαν και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr