Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του My Style Rocks! Η επίσημη ανακοίνωση για τον άντρα της...

Μετά την Βικτώρια Καρύδα και την δολοφονία του συζύγου της ακόμα ένα συμβάν που συγκλονίζει!

Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του My Style Rocks! Η επίσημη ανακοίνωση για τον άντρα της...

Πολύ δύσκολες ώρες διανύει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks! Μίλησε για τα πάντα με μια επίσημη ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

«Την τελευταία εβδομάδα, όπως έχετε παρατηρήσει, έχω εξαφανιστεί από τα social media. Ο λόγος είναι το σοβαρό τροχαίο που συνέβη στον άντρα μου. Είμαστε καλά. Ευχαριστώ τον Θεό που τον άφησε να μείνει εδώ δίπλα μου». Διαβάστε παρακάτω...

Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτρια του My Style Rocks! Η επίσημη ανακοίνωση για τον άντρα της...

My style rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που "πουλάνε" για μια βραδιά έναντι υπέρογκου ποσού!

Μια δύσκολη περίοδο, πέρασε πρόσφατα η Τζούλια Κόλλια. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανακοίνωσε το ατύχημα του καλού της, κάνοντας ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Ναι, φορούσε κράνος. Ναι, δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα! Ναι, δεν ήταν δικό του λάθος. Απλά έτυχε κάποιος να τον χτυπήσει. Έτσι απλά… γίνονται όλα! Κι έτσι απλά αναθεωρείς για τα πάντα. Κι εκμεταλλεύεσαι με τον καλύτερό τρόπο τη δεύτερη ευκαιρία που σου δίνεται. Σε λατρεύω».

Βικτώρια Καρύδα - αποκλειστικό: "Έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής ήταν στον ανακριτή"

Έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής ήταν στον ανακριτή" - Δύσκολες ώρες περνάει η Βικτώρια Καρύδα και το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχει καρέ - καρέ όλες τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη σπίτι της πριν από λίγες ώρες!

Την Δευτέρα, 8 Απριλίου ο άνθρωπος που πάτησε την σκανδάλη και αφαίρεσε την ζωή του επιχειρηματία και συζύγου της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Γιάννη Μακρή, βρέθηκε στον ανακριτή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's τα πράγματα την ίδια στιγμή στο σπίτι της Βικτώριας Καρύδα ήταν πολύ δύσκολα!

Βικτώρια Καρύδα - αποκλειστικό:

Δολοφονία Γιάννη Μακρή - εξελίξεις! Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του εκτελεστή

Συντετριμμένη, περίμενε, όπως μου μεταφέρθηκε από πολύ κοντινό της άνθρωπο, να μάθει όλες τις εξελίξεις για το τι συνέβη!

"Έκλαιγε με λυγμούς και περίμενε πάνω από το τηλέφωνο για να μάθει τι έχει συμβεί στον ανακριτή! Όσο το τηλέφωνο δεν χτυπούσε τόσο μεγάλωνε η αγωνία της! Δεν είναι καθόλου καλά, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη, θέλει να ηρεμήσει η ψυχή του άντρα της."

Αυτά μου μεταφέρθηκαν και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr