My style rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που "πουλάνε" για μια βραδιά έναντι υπέρογκου ποσού!

Σάλος στα social media! Οι πρώτες δηλώσεις!

My style rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που

Και όμως αυτή είναι η παίκτρια που "πουλάνε" για μια βραδιά έναντι υπέρογκου ποσού και έχει επικρατήσει χαμός στα social media.

Ο λόγος για την Τάνια Κοφινιώτη από το My style rocks, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώην παίκτρια του My style rocks αποκάλυψε ότι δέχεται ανήθικες προτάσεις για μια βραδιά που συνοδεύονται από υπέρογκα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, μερικές από τα μηνύματα που λαμβάνει είναι και από γυναίκες!

Σοκάρει η παίκτρια του My style rocks Τάνια Κοφνιώτη για τις ανήθικες προτάσεις

«Έχω ακούσει ανήθικες προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αν δείξεις χαρακτήρα, ηθικό σωστό, εμπιστοσύνη, σεβασμό, θα σταματήσει να γίνεται αυτό. Σίγουρα δεν θα έχεις τις ίδιες δουλειές αν δεν πεις το ναι. Σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κάποτε μου έγινε ανήθικη πρόταση και ουσιαστικά άλλαξε και το ρου του διαγωνισμού γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν είπα το ναι. Μου είχε γίνει πρόταση ότι αν δεν υποκύψω στα θέλω του συγκεκριμένου ατόμου, δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να βρεθώ.

Σοκάρει η παίκτρια του My style rocks Τάνια Κοφνιώτη για τις ανήθικες προτάσεις

Λαμβάνω πάρα πολύ συχνά τέτοια μηνύματα στα social media. Λαμβάνω πολλές προτάσεις από γυναίκες κυρίως, που μου λένε για μια βραδιά μαζί τους, για υπέρογκα ποσά που άλλον θα τον δελέαζε. Μου έχουν προτείνει 10,000 ευρώ για μία βραδιά. Το μικρότερο είναι 4,000 ευρώ. Μου στέλνουν φωτογραφίες διασήμων και μου λένε «θέλεις αυτή τη στιγμή να έρθει ο τάδε, η τάδε, να πάτε στο ξενοδοχείο για τόσα χρήματα; Έστειλαν και δική μου φωτογραφία, γράφοντας ότι είμαι διαθέσιμη για μια βραδιά»

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks αγκαλιά με άνδρα γνωστό στον κύκλο της showbiz

Την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και τώρα γνώρισε τον έρωτα!

Το ζευγάρι βγήκε τη βόλτα του και το τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Ίωνα Μάγκο.

Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks είναι personal trainer γνωστών αστέρων της ελληνικής showbiz και οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές.

undefinedundefinedundefined