Άννα Λορένη: Τρέλανε τον Μουτσινά με την ατάκα για τον χωρισμό της! (βίντεο)

Το αποκάλυψε on air!

Άννα Λορένη: Τρέλανε τον Μουτσινά με την ατάκα για τον χωρισμό της! (βίντεο)

Η Άννα Λορένη, μαζί με άλλες πρώην παίκτριες του Power of Love βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» στο Open και μίλησε για τον χωρισμό της!

Η ατάκα που είπε τρέλανε τον παρουσιαστή! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Μουτσινάς την ρώτησε για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νίκος Μουτσινάς: - Εσύ σε τι φάση είσαι;

Άννα Λορένη: - Ζωντοχήρα

Δείτε το βίντεο

To Power of Love... πήγε στο Open! (βίντεο)

Το παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΪ Power of Love... πήγε στο Open! Σοκαρίστηκε μέχρι και ο Νίκος Μουτσινάς!

Δεν το περίμενε κανένας!

Τα κορίτσια του περσινού Power of Love βρέθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» στο OPEN!

Στέλλα Μιζεράκη, Κυριακή Τσανικίδη, Αθηνά Χρυσαντίδου και Άννα Λορένη έκαναν... ντου στην εκπομπή του Μουτσινά, με την πρώτη να προκαλεί τον παρουσιαστή για συνεργασία!

Δείτε το βίντεο

Νίκος Μουτσινάς: Επικό τρολάρισμα για Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα! «Μου καίγεται ο εγκέφαλος!» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την παρέα» στο Open έκανε ένα επικό σχόλιο για τα όσα έχουν συμβεί με το... τρίγωνο Γκέντσογλου, Ηλιάδη, Κάβουρα!

«Καλά ξεμπερδέματα», τους είπε!

Χαμός έχει γίνει με τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις και τα αιχμηρά ποσταρίσματα στο θέμα Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα και ο Νίκος Μουτσινάς τα σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Η απάντηση της απάντησης… Θα καεί ο εγκέφαλός μου… Θα καώ. Πολλά φιλιά στα παιδιά και καλά ξεμπερδέματα!», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής!

Δείτε το βίντεο

Power of love - βόμβα! Κόβεται από τον ΣΚΑΙ το ριάλιτι της αγάπης!

Πληροφορίες βόμβα έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τo Power of love και την Μαρία Μπακοδήμου και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο για τα πολύ άσχημα νέα που την περιμένουν, μέσα από το Vandas blog!

Το σπίτι της αγάπης μόλις έμεινε χωρίς παρουσιάστρια αλλά και όχι μόνο!

Για την ακρίβεια, έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Μαρία Μπακοδήμου τελείωσε οριστικά με την παρουσίαση του Power of love κι από ότι φαίνεται και το ίδιο το ΣΚΑΙ καθώς είναι αμφιταλαντευόμενο το αν θα προβληθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ριάλιτι λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης!

Η Μαρία, όμως, δεν θα απομακρυνθεί από το κανάλι και το συμβόλαιό της θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ! Θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αν βέβαια παίξει κι αυτό, γιατί στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί ένα κομφούζιο μετά την κατρακύλα του Survivor και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να επενδύσουν πάλι στα ίδια project του Ατζούν! Την πάτησαν με το ριάλιτι επιβίωσης, δεν θέλουν να την πατήσουν ξανά και να χάσουν για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά!

Αν και εφόσον, λοιπόν, πάρουν την απόφαση να γίνει ξανά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, η Μπακοδήμου έχει κατοχυρώσει ήδη την θέση της στην κριτική επιτροπή!

Και το ρεπορτάζ μου δεν τελειώνει εδώ... Το κανάλι επειδή βρίσκεται στον αέρα με τα project που ανέφερα παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θέλει να κρατήσει την Μαρία για να μην πάει πουθενά αλλού, είναι σε συζητήσεις για να παρουσιάσει μια δική της βραδινή εκπομπή, τύπου late night show!

Για να την δούμε και σε αυτό... Θα τα καταφέρει λέτε εσείς;