Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την σχέση Μπαλατσινού - Κικίλια! «Τους είχα δει έξω και...»!

Τι είπε on air;

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την σχέση Μπαλατσινού - Κικίλια! «Τους είχα δει έξω και...»!

Μια αποκάλυψη για την σχέση και τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την είδηση πως ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως λίγο καιρό πριν, τους είχε πετύχει σε έξοδο τους. Διαβάστε παρακάτω...

«Όταν θέλεις κάτι να κρύψεις μπορείς να το κρύψεις… Και οι δυο είναι πάρα πολύ γνωστοί! Όλο αυτό τον καιρό κρατάγανε κρυφή την σχέση τους, εγώ τους είχα δει έξω και είχα προσπαθήσει να ρωτήσω τι συμβαίνει κλπ… και μου είχαν πει πως διατηρούν φιλικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Open.

Τζένη Μπαλατσινού: Το δείπνο κλειδί με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τον γάμο με τον Κικίλια!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, και μάλιστα η αγγελία γάμου τους δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή, όπως πρώτοι σας μεταφέραμε! Πώς αντέδρασε είσαι ο Πέτρος Κωστόπουλος και πώς το έμαθε σε δείπνο κλειδί;

Ωστόσο, η Τζένη είναι πάνω από όλα μητέρα 3 παιδιών, από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όπως καταλαβαίνετε, ο Πέτρος, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μάθει τον γάμο από κανέναν άλλο, παρά μόνο από την Τζένη! Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, συναντήθηκε με τον Πέτρο σε ένα δείπνο κλειδί! Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, όπως ήταν αναμενόμενο ξαφνιάστηκε αρκετά με τα όσα του είπε η Τζένη, ωστόσο όχι μόνο της έδωσε τις... ευχές του αλλά και μια συμβουλή!

Πηγή κοντά στο ζευγάρι μετέφερε στο Vanda's blog του Youweekly.gr ότι ο Πέτρος είπε στην Τζένη να κλείσει τα αυτιά της στα κακόβουλα δημοσιεύματα και λόγια τρίτων, και να απολαύσει τον δεύτερο γάμο της όσο δεν πάει! Τα παιδιά τους, εξάλλου, είναι αρκετά μεγάλα ώστε να κατανοήσουν ότι και οι δυο γονείς τους έχουν άψογες σχέσεις, παρόλο που στην προσωπική τους ζωή έχουν προχωρήσει!


Μάλιστα η Τζένη συγκινήθηκε πολύ, και λίγο πριν φύγουν από το εστιατόριο του Κολωνακίου στο οποίο βρέθηκαν, έκαναν μια αγκαλιά τόσο θερμή, ώστε όλοι οι θαμώνες έμειναν κάγκελο κυριολεκτικά! Καλά λένε τελικά, ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο!