Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνη της! Τι συνέβη;

Όσα λένε οι τελευταίες πληροφορίες!

Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνη της! Τι συνέβη;

Μεγάλη ανατροπή βλέπουμε στην εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ.

Όσο οι ημέρες περνούν η γέννηση του πρώτου της παιδιού είναι προ των πυλών. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun η ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας είναι η 21η Απριλίου, όπου έχει τα γενέθλια της και η βασίλισσα Ελισάβετ. Υπάρχει όμως μια ανατροπή!

Υπάρχουν στοιχήματα που θέλουν το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι να έρχεται στον κόσμο παράλληλα με το Brexit αυτή την εβδομάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές και έντονες.

Έγινε viral η Μέγκαν Μαρκλ: Το τρυφερό βίντεο με το μωρό να κλωτσάει! Η απίστευτη αντίδραση της!

Ένα τρυφερό βίντεο με το αγέννητο μωράκι της Μέγκαν Μαρκλ να κλωτσάει την ώρα που η μαμά του βρισκόταν πάνω στην σκηνή, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η αντίδραση της πριγκίπισσας απίστευτη και οι χρήστες του διαδικτύου ξετρελάθηκαν από το βίντεο. Διαβάστε παρακάτω...

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει την Μέγκαν Μάκλ στα βρετανικά βραβεία μόδας, να πιάνει τρυφερά την κοιλίτσα της ενώ φαίνεται από τη κίνηση του σώματός της ότι το μωράκι της κλωτσάει.

Meghan Markle: Σπάει ξανά το πρωτόκολλο! Γιατί δεν θα ποζάρει έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννα;

Οι χρήστες του διαδικτύου και θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού, ξετρελάθηκαν με αυτό το νέο βίντεο ! «Αυτό είναι ό,τι καλύτερο είδαμε από τη Μέγκαν. Το μωρό του Sussex παίζει και κλωτσάει τη μαμά του!» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Το μωρό του Sussex κάνει πάρτι εκεί μέσα!».

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Απέκτησαν κοινό instagram! Οι πρώτες τους φωτογραφίες!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέκτησαν τον δικό τους κοινό λογαριασμό στο instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες τους φωτογραφίες!

Θα πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι! Διαβάστε παρακάτω...

Τον νέο τους κοινό λογαριασμό στο Instagram «εγκαινίασαν» ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, προκαλώντας παροξυσμό στους φαν τους.

Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ θα ενημερώνουν πλέον τους θαυμαστές τους για όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον νέο τους επίσημο λογαριασμό σαν ζευγάρι, με το handle «sussex royal».

Τους προηγούμενους μήνες, από τον γάμο τους και έπειτα, το αγαπημένο ζευγάρι κοινοποιούσε τις φωτογραφίες του στον λογαριασμό «Kensington Place» που διατηρούν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Στην πρώτη ανάρτησή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πόσταραν μία εικόνα με το κοινό τους μονόγραμμα «ΗΜ», ενώ στην συνέχεια ανέβασαν εννέα από τις πιο αγαπημένες τους φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και μία προηγουμένως αδημοσίευτη, από το περσινό ταξίδι του ζευγαριού στα Φίτζι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο λογαριασμός συγκέντρωσε πάνω από 150.000 followers μέσα στο πρώτο μισάωρο από τη δημιουργία του. Σχεδόν 24ωρο μετά, έχει 1,9 εκατ. followers, μεταξύ των οποίων η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Μπλέικ Λάιβλι.