Ευθύμης Ζησάκης: Θύμα σοβαρού τροχαίου! Η φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

Ευθύμης Ζησάκης: Θύμα σοβαρού τροχαίου! Η φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Ο Ευθύμης Ζησάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος!

Ο ηθοποιός ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία! Διαβάστε παρακάτω...

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή είχε ο Ευθύμης Ζησάκης, με τον ηθοποιό να ανεβάζει μία φωτογραφία από το νοσοκομείο και να γράφει: «Δευτέρα βράδυ. Ατύχημα - οι δύο πρώτες κρίσιμες μέρες περάσανε- Συμπέραμα ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προσοχή στα μηχανάκια και στην άσφαλτο».

Ο Ευθύμης είναι σε καλή κατάσταση αλλά λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά του.

Γι΄ αυτό τον λόγο δεν θα τον δούμε και στο YFSF.

 Ευθύμης Ζησάκης: Θύμα σοβαρού τροχαίου! Η φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Σοκ! Τράκαρε τύφλα στο μεθύσι ο...

Σε σοκ βρίσκεται η showbiz, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή που ήταν μαζί με μία γυναίκα, όταντράκαρε το αυτοκίνητό του, το βράδυ της Κυριακής, σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Ντρινκγουότερ, της Τσέλσι βρισκόταν στο Μάντσεστερ μαζί με μία γυναίκα, όταν τράκαρε το αυτοκίνητό του, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αποδείχθηκε, αφού η αστυνομία έφτασε στο σημείο του τροχαίου, ο Ντρινκγουότερ βρισκόταν σε ένα πάρτι και είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ η συνοδηγός του, ήταν μια γυναίκα που μόλις είχε γνωρίσει στο πάρτι.

Και οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, αλλά ο παίκτης της Τσέλσι συνελήφθη, καθώς οι αρχές διαπίστωσαν πως είχε πιει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.