Power of Love: Η απάντηση του Αντώνη Χρόνη για την προσωπική του ζωή!

Έχει κοπέλα;

Power of Love: Η απάντηση του Αντώνη Χρόνη για την προσωπική του ζωή!

Ο Αντώνης Χρόνης αποκάλυψε τι ισχύει με την προσωπική του ζωή μετά το Power of Love!

Η απάντησή του λέει πολλά! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Αντώνης Χρόνης απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων στο Instagram και μία απ΄ αυτές που δέχθηκε ήταν «έχει κοπέλα;».

Η απάντησή του; «Είμαι καλά», προσθέτοντας και γέλια!

 Ο Αντώνης Χρόνης είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που είδαμε φέτος στο Power of Love. Η σχέση του με τη Ρένια Τσακίρη στο ριάλιτι αγάπης, αλλά και ο σύντομος χωρισμός τους, έκαναν τον Αντώνη να ξεχωρίσει, αποχωρώντας ωστόσο σύντομα από το παιχνίδ

Power of Love: Ρένια και Χριστίνα τα ξεκαθάρισαν για τον Φάνο (βίντεο)

Η Ρένια με την Χριστίνα μίλησαν στο σπίτι του Power of Love για τον Φάνο και τα ξεκαθάρισαν.

Όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο.

Η Χριστίνα σχολίασε την προσέγγιση που δέχτηκε από τον Φάνο: «Μου άρεσε και ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο Φάνος. Το έχει κάνει και σε άλλες, βέβαια αυτό με προβληματίζει αλλά εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ χτες με τον τρόπο τον οποίο μου μίλησε. Και ας μην το ανάφερα, το κράτησα μέσα. Τα κορίτσια μου είπαν ότι ο Φάνος δεν είναι έτσι και πως τον πέτυχα σε λάθος ημέρα. Και πάλι, ήταν η πρώτη ημέρα. Δεν με ξέρει, δεν τον ξέρω.

Tότε η Ρένια ξεκαθάρισε για τον Φάνο: «Σε κάθε κοπέλα που κάνει κάτι παρόμοιο, το κάνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Και γι΄αυτό το δέχτηκα κι εγώ και μου άρεσε. Μου άρεσε ο τρόπος του, όχι ο ίδιος ως Φάνος».