Πέτρος Μαζαράκης: Πάγωσε ο Αρναούτογλου με την ατάκα του! «Μου έδινε ο πατέρας μου χρήματα για ναρκωτικά»!

Κάγκελο ο Γρηγόρης με αυτά που άκουσε!

Πέτρος Μαζαράκης: Πάγωσε ο Αρναούτογλου με την ατάκα του! «Μου έδινε ο πατέρας μου χρήματα για ναρκωτικά»!

Πάγωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την εξομολόγηση που έκανε ο Πέτρος Μαζαράκης για τα ναρκωτικά! Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι ο πατέρας του, του έδινε τα χρήματα....


Ο Πέτρος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε στον ίδιος πώς μετά από 20 περίπου χρόνια κατάφερε να νικήσει τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Διαβάστε παρακάτω...

«Τα χρήματα για να παίρνω ναρκωτικά κάποια στιγμή τα έδινε ο πατέρας μου, χωρίς να το ξέρει. Τον είχα δει πολλές φορές να κλαίει. Ερχόταν ο πατέρας μου και μου χτύπαγε το μαγουλάκι και έλεγε “πόσο μου έχει μείνει ακόμη ζωή αγόρι μου; Θέλω να σε δω καλά”. Τώρα είναι 80 χρονών. Πόσες φορές τον έχω κάνει να κλάψει και αυτόν και τη μητέρα μου; Και όλα αυτά για τα γαμ@ναρκωτικά. Εγώ έπινα και νόμιζα πως θα μου δώσoυν αυτό που έχω τώρα.

Έχω ένα χρόνο καθαρός. Ζω. Δεν έχω σωματικά κουσούρια από όλη αυτή την ιστορία με τα ναρκωτικά. Μόνο σπασμένα πλευρά. Ούτε εγώ ξέρω πως έσπασαν. Απλά ξύπνησα μια μέρα. Ο πατέρας μου σήμερα πετάει. Ήθελα τόσο πολύ να είμαι καθαρός και να με δει καλά. Από τη στιγμή που θα είμαι εγώ καλά, ξέρω πως και οι γονείς μου θα είναι καλά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Οι γυναίκες το γουστάρουν όλο αυτό. Λίγο αλητεία και ναρκωτικά. Λάθος! Τώρα δουλεύω μαζί με τον Κώστα Λαχανά στην Αυτογνωσία», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Μαζαράκης.

Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε όπως σας είχαμε γράψει ότι έκανε και δύο απόπειρες αυτοκτονίας λόγω του εθισμού του!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φιναλίστ του ελληνικού X-Factor σοκάρει: «Ήμουν χρήστης σκληρών ναρκωτικών!»

Φινάλιστ από το ελληνικό X-Factor σόκαρε με την αποκάλυψή του πως ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών!

Η περιγραφή του τραγουδιστή είναι συγκλονιστική! Διαβάστε παρακάτω...

O λόγος για τον Bradley White-Dale που τον γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor το 2016, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Πάλλη, ήταν οι «Stereo Soul»!

«Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών, αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά. Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για βοήθεια, ενώ δεν μπορούσα και να τα σταματήσω και να ζήσω χωρίς αυτά», ανέφερε αρχικά στο People.

Στη συνέχεια τόνισε: Καθόμουν σε μια γωνιά, φοβισμένος και μόνος. Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ενώ είχα καταρρεύσει και στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους μου, δεν ήξεραν τι να κάνουν και άρχισαν να με εγκαταλείπουν. Ένιωθα προδομένος, θυμωμένος, λυπημένος, αλλά ταυτόχρονα καταλάβαινα πως κι εκείνοι από την μεριά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Έπρεπε να πάρω δραστικές αποφάσεις. Γι αυτό και ήρθα στην Αγγλία για αποτοξίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω τα ναρκωτικά, διότι τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα. Μέσα από πολλές και διαφορετικές μεθόδους αποτοξίνωσης, τα σταμάτησα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και πλέον έχω έρθει και πιο κοντά στον Θεό. Η πίστη στον εαυτό μου και στον Θεό με βοήθησε, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου. Είμαι ευγνώμον απέναντί τους. Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τα ναρκωτικά και χαρούμενος, καθώς βγήκα από την κόλαση. Δεν σου κάνω πλάκα. Ήμουν στη κόλαση. Τώρα, όμως, επέστρεψα, βλέπω τον γαλάζιο ουρανό και είμαι ευτυχισμένος».

Φιναλίστ του ελληνικού X-Factor σοκάρει: «Ήμουν χρήστης σκληρών ναρκωτικών!»

Ποια ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη όταν διαπίστωσε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζες με τις ουσίες;

Θυμάμαι δυο χαρακτηριστικές φορές: Η πρώτη ήταν όταν κατέρρευσα πάνω στην σκηνή, κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεών μας και η δεύτερη όταν ήρθε ο Πάνος με την αδελφή του στο σπίτι να με πάρουν, καθώς είχαμε live. Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερα να ανέβω στη σκηνή και να τραγουδήσω. Ο Πάνος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την όλη κατάσταση και τον καταλαβαίνω τώρα πια 100%. Ήταν σαν να μου είχαν κάνει μάγια. Τα ναρκωτικά είχαν αρνητικές επιδράσεις στο μυαλό μου. Όπως σου ανέφερα και πριν, ύστερα από τσακωμούς, πεσίματα και διάφορα ατυχήματα, κατέληξα πολλές φορές στο νοσοκομείο, αλλά και στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Αντίθετα, είμαι δημιουργικός, αξιόπιστος και υπεύθυνος. Υπό την επήρεια των ναρκωτικών, όμως, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Είχα χάσει το μυαλό μου. Ευτυχώς, απευθύνθηκα στους κατάλληλους και με βοήθησαν. Μου είναι δύσκολο να μιλάω γι αυτή την περίοδο της ζωής μου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής γιατί κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, ίσως να διαβάσει αυτή τη συνέντευξη και να βοηθηθεί.

Πότε αποφάσισες να πας στην Αγγλία για αποτοξίνωση;

Ουσιαστικά ήρθα στην Αγγλία για μια δουλειά πάνω στο τραγούδι. Το θέμα μου με τα ναρκωτικά, όμως, ήταν τόσο σοβαρό, που κατά την διάρκεια των προβών με απέλυσαν. Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο, διότι συνειδητοποίησα πως πρέπει να κάνω άμεσα αποτοξίνωση. Μπήκα λοιπόν σε κέντρο απεξάρτησης, όπου παρέμεινα για τρεις μήνες. Ήταν η πιο σημαντική απόφαση που πήρα.

Tα ονόματα που θέλει το Open για το X-Factor... τα είχατε δει σε εμάς;