Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλά για την απώλεια που τον στιγμάτισε! «Έφυγε από ανακοπή καρδιάς η...» (Βίντεο)

Η αληθινή εξομολόγηση από καρδιάς...

Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλά για την απώλεια που τον στιγμάτισε! «Έφυγε από ανακοπή καρδιάς η...» (Βίντεο)

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο Πρωινό για την απώλεια που τον στιγμάτισε! Ο ίδιος, ανέφερε ότι όπως σας είχαμε γράψει, η βαφτιστήρα του έφυγε από την ζωή!


Συγκεκριμένα ο ηθοποιός τόνισε: «Λίγο πριν την πρεμιέρα στη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» έζησα δύσκολες στιγμές». Διαβάστε παρακάτω....

Και υπογράμμισε: «Είχα βαφτίσει ένα κοριτσάκι την Κωνσταντίνα και στα 25 της χρόνια έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Δεν υπάρχει κάτι πιο συγκλονιστικό για να σε διαλύσει. Επομένως να έχουμε την υγειά μας και όλα θα πάνε καλά»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτή είναι η βαφτιστήρα του που έφυγε από τη ζωή

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία της βαφτιστήρας του που πέθανε πρόσφατα και συγκίνησε με το μήνυμά του.

«Με συγχωρείτε για σήμερα... είμαι λίγο χαμένος... έχασα την βαφτιστήρα μου», είχε πει ο Γιώργος Παρτσαλάκης στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» σοκάροντας όλο τον κόσμο.

Τώρα ο ηθοποιός ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία της βαφτιστήρας του, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα: «Καλό ταξίδι άγγελε μου! Αυτό το αστεράκι πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια το βάφτισα και έφυγε ξαφνικά σε όσους από εσάς έδωσα μια στιγμή χαράς κάντε Μια ευχή!!!».

 Γιώργος Παρτσαλάκης: Συγκλονίζει με τη φωτογραφία της βαφτιστήρας του που έφυγε από τη ζωή!

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Όταν έφυγε από τη ζωή το σπίτι μας έκλεισε! Μέθυσα άπειρες φορές!»

Συγκινεί με τα λόγια του ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Θυμάμαι έντονα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου για να πάει στην Αθήνα, ήταν άρρωστη, περίμενα ότι θα γυρίσει πίσω και θα είναι καλά. Όταν με φωνάξανε και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες έφυγε από τη ζωή. Τεράστιες δυσκολίες, κατά συνέπεια… ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που βάλαμε όλοι μαύρα. Ο πατέρας μου άφησε γένια κι εγώ ήμουν ένα παιδί 9 ετών το οποίο έπρεπε να επιβιώσει μέσα σε όλο αυτό. Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές, με αποτέλεσμα να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία», ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.