Κατερίνα Καινούργιου: H συνάντηση με τον Κωστόπουλο και η αποκάλυψη για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια!

Τι είπε για τον γάμο της πρώην συζύγου του;

Κατερίνα Καινούργιου: H συνάντηση με τον Κωστόπουλο και η αποκάλυψη για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια!

Μετά την είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο και αποκάλυψε τι του είπε για το γεγονός.

Στην σημερινή εκπομπή της στο Open, η παρουσιάστρια είπε την συζήτηση που είχαν. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πέτρος Κωστόπουλος συναντήθηκαν στον σταθμό και η παρουσιάστρια αποκάλυψε on air τι της απάντησε για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού.

«Με το που τελειώνει η εκπομπή τον είδα εδώ την ώρα που μπήκε και του λέω … Που είσαι ρε Πέτρο σε ψάχναμε.. Με ρώτησε τι τον ήθελα και του είπα πως ήθελα να τον ρωτήσω για τον γάμο της Τζένης. Η απάντησή του ήταν: “Κατερίνα μου, εφτά χρόνια είμαστε χωρισμένοι, όλα αυτά φυσιολογικά είναι!”», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

H συνάντηση της Καινούργιου  με τον Κωστόπουλο και η αποκάλυψη για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια!

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απίθανη αντίδρασή του για τον γάμο Μπαλατσινού - Κικίλια!

Ποια ήταν η απίθανη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια;

Δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day στον Alpha επικοινώνησε με τον παρουσιαστή, λίγες ώρες μετά την δημοσίευση της αγγελίας του γάμου τους! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος τον... στόλισε κανονικά λέγοντάς του μεταξύ άλλων: «Παντρεύεται... οκ... και τι με θες εμένα; Δεν πάτε καλά ρε.... Please...» και όπως τόνισε δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τζένη Μπαλατσινού: Το δείπνο κλειδί με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τον γάμο με τον Κικίλια!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, και μάλιστα η αγγελία γάμου τους δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή, όπως πρώτοι σας μεταφέραμε! Πώς αντέδρασε είσαι ο Πέτρος Κωστόπουλος και πώς το έμαθε σε δείπνο κλειδί;


Ωστόσο, η Τζένη είναι πάνω από όλα μητέρα 3 παιδιών, από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όπως καταλαβαίνετε, ο Πέτρος, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μάθει τον γάμο από κανέναν άλλο, παρά μόνο από την Τζένη! Διαβάστε παρακάτω...


Η ίδια λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, συναντήθηκε με τον Πέτρο σε ένα δείπνο κλειδί! Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, όπως ήταν αναμενόμενο ξαφνιάστηκε αρκετά με τα όσα του είπε η Τζένη, ωστόσο όχι μόνο της έδωσε τις... ευχές του αλλά και μια συμβουλή!


Πηγή κοντά στο ζευγάρι μετέφερε στο Vanda's blog του Youweekly.gr ότι ο Πέτρος είπε στην Τζένη να κλείσει τα αυτιά της στα κακόβουλα δημοσιεύματα και λόγια τρίτων, και να απολαύσει τον δεύτερο γάμο της όσο δεν πάει! Τα παιδιά τους, εξάλλου, είναι αρκετά μεγάλα ώστε να κατανοήσουν ότι και οι δυο γονείς τους έχουν άψογες σχέσεις, παρόλο που στην προσωπική τους ζωή έχουν προχωρήσει!


Μάλιστα η Τζένη συγκινήθηκε πολύ, και λίγο πριν φύγουν από το εστιατόριο του Κολωνακίου στο οποίο βρέθηκαν, έκαναν μια αγκαλιά τόσο θερμή, ώστε όλοι οι θαμώνες έμειναν κάγκελο κυριολεκτικά! Καλά λένε τελικά, ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο!