Απόπειρα δολοφονίας Πάνου Καλλίτση: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Ποιος ο ρόλος της Χριστοπούλου;

Έσκασε τώρα!

Απόπειρα δολοφονίας Πάνου Καλλίτση: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Ποιος ο ρόλος της Χριστοπούλου;

Νέες ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Πάνου Καλλίτση, λίγο καιρό αφότου όπως είχαμε γράψει, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των τριών κατηγορουμένων!

Σήμερα, σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Έλενα Χριστοπούλου λόγω ψυχολογικής κατάστασης δεν άντεξε την φόρτιση και παραιτήθηκε από την πολιτική αγωγή. Διαβάστε παρακάτω....

«Η Έλενα Χριστοπούλου έχει παραιτηθεί από την πολιτική αγωγή για ψυχολογικούς λόγους. Αυτή την στιγμή δηλαδή δεν εκπροσωπείται, εκπροσωπείται μόνο ο Πάνος Καλλίτσης. Η δικηγόρος δεν ήθελε να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Συνομίλησα λίγο και με κάποιους άλλους δικαστικούς συντάκτες που βρίσκονται εδώ και έμαθα πως την τελευταία φορά που κάποιος συνήγορος από τους κατηγορούμενους έβγαλε το ψεύτικο όπλο, η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτρεμε ολόκληρη.

Δεν συνηθίζεται είναι η αλήθεια, όμως όντως έχει αποσυρθεί» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψη «βόμβα» για το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση - «Πάλεψα πολύ για το...»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το διαζύγιό της και τη συνέχεια στη ζωή της.

Παράλληλα η Χριστοπούλου τοποθετήθηκε και στα δικαστικά θέματα που έχουν προκύψει.

Αναλυτικά όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση: «Είναι μία αλλαγή πολύ μεγάλη στη ζωή ένας χωρισμός και ειδικά μετά από τόσα χρόνια. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω να αντιμετωπίσω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα γύρω μου που ενώ μπορώ να αντιδράσω δεν θέλω να αντιδράσω, γιατί δεν θέλω να δώσω παραπάνω συνέχεια. Κρατιέμαι πολύ. Προσπαθώ να είμαι συνεπής με αυτά που νιώθω μέσα μου και αυτά που σκέφτομαι. Αν κάτσω να αντιδράσω με ο,τι ακούγεται, λέγεται και γράφεται μετά δεν θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Κι εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό γιατί πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου.

Αδικία δεν αισθάνομαι. Θα αισθανόμουν αν είχα ένα ατύχημα και δεν είχα το ένα πόδι μου ή είχα μία αρρώστια. Είναι στο παρελθόν, όμως με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται στο προσκήνιο».

Όλο το παρασκήνιο της δικαστικής κόντρας του πρώην ζευγαριού! Διαβάστε εδώ:

Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Δικαστική κόντρα δίχως τέλος! Όλο το παρασκήνιο της διαμάχης!