Power of Love: Έτσι ξεπέρασε τη Νέρτζη ο Τζόνι! Τα φιλιά με τη νέα παίκτρια! (βίντεο)

Πήγε παρακάτω...

Power of Love: Έτσι ξεπέρασε τη Νέρτζη ο Τζόνι! Τα φιλιά με τη νέα παίκτρια! (βίντεο)

Ο Τζόνι έκανε το επόμενο βήμα μετά τη Νέρτζη και βρέθηκε στην αγκαλιά της νέας παίκτριας του Power of Love!

Τι του είπε η Αλεξάνδρα; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Τζόνι μετά τον χωρισμό του με τη Νέρτζη βρήκε τον έρωτα στα μάτια της 20χρονης Αλεξάνδρας, έχοντας ένα γλυκό τετ α τετ!

Η Αλεξάνδρα μάλιστα του είπε: «Δεν μπορώ να σε κοιτάξω στα μάτια, έχω αρχίσει να νιώθω άβολα. Δεν είναι και τόσο καλό, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχω αρχίσει να νιώθω κάτι για εσένα».

Δείτε το βίντεο

Yπήρξε κι άλλος χωρισμός βόμβα στο παιχνίδι! Τον παράτησε στα κρύα του λουτρού για τα μάτια άλλου!

Πήγε παρακάτω...Power of Love: Είπε ψέμματα για τα καλλιστεία η Χριστίνα Γούλα! Αποκάλυψη....

Μια αποκάλυψη που τσακίζει κόκαλα σας έχω σήμερα για τη νέα παίκτρια του Power of Love, τη Χριστίνα Γούλα και τον τίτλο της στα καλλιστεία! Σίγουρα, φαντάζομαι πως δεν ξέρατε ότι είπε ψέμματα!

Η ίδια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, δεν πήρε τον τίτλο που ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο, στο οποίο έριξε και έναν τσακωμό με την Ρένια, όπως σας γράψαμε εδώ στο Youweekly.gr!

Η Χριστίνα, μπήκε όλο χαρά στο σπίτι και φόρεσε φυσικά και το στέμμα της, ανακοινώνοντας έτσι την άφιξή της αλλά και ότι έχει τίτλο από καλλιστεία, βεβαίως βεβαίως....

Ωστόσο, εγώ στο Vanda's blog σας έχω στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που είπε! Κρατιέστε; Σύμφωνα με μήνυμα που έφτασε στο κινητό μου, στο οποίο φαίνονται όλοι οι τίτλοι των καλλιστείων, η Χριστίνα δεν βγήκε ποτέ Miss Ελληνική Ομορφιά! Η Χριστίνα, πήρε μεν τίτλο... αλλά αυτόν της αναπληρωματικής Miss Ελληνική Ομορφιά! Κοινώς.... Β Miss! Όχι τίποτα άλλο, για να είμαστε σωστοί και να μην λέμε μισές αλήθειες! Ιδού λοιπόν και τα σχετικά ντοκουμέντα:

Η φωτογραφία με τον τίτλο της Χριστίνας Γούλα από το Power of Love