Μaster Chef: Πρώην παίκτης αφήνει αιχμές για τον Κοντιζά! «Θα πέταγα έξω την Άλκηστη!» (βίντεο)

Τα... έχωσε!

Μaster Chef: Πρώην παίκτης αφήνει αιχμές για τον Κοντιζά! «Θα πέταγα έξω την Άλκηστη!» (βίντεο)

Πρώην παίκτης του Master Chef «κάρφωσε» τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ τα είπε έξω απ΄ τα δόντια και για την Άλκηστη!

Ποιος τα είπε; Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βάχο, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την εμπειρία του στο Μaster Chef και άφησε τις αιχμές του.

Μaster Chef: Πρώην παίκτης αφήνει αιχμές για τον Κοντιζά! «Θα πέταγα έξω την Άλκηστη!» (βίντεο)

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φέτος το μαγειρικό επίπεδο είναι χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι, δεν έχω δει κάτι φοβερό μαγειρικά… Βλέπω πολλούς θεατρινισμούς στο MasterChef. Αν είχα, για παράδειγμα, στην κουζίνα μου την Άλκηστη, θα την πέταγα έξω για τη συμπεριφορά της».

Όσο για τον Σωτήρη Κοντιζά, είπε: «Ο κ. Κοντιζάς πέρυσι έκοψε διαγωνιζόμενο γιατί δεν είχε βγάλει όλο το έντερο από μια γαρίδα και φέτος έβαλε διαγωνιζόμενο μέσα που είχε χώμα στο πιάτο του. Ίσως να χαλάρωσαν επειδή δεν έγιναν αιτήσεις από σημαντικά άτομα φέτος».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως το παιχνίδι άλλαξε την ζωή του! «Είμαι με τις ενέσεις...».

Master chef: Σοβαρό φάουλ ηθικής από Star και Κοντιζά! (Βίντεο)

Δεν θέλω να είμαι σκληρή με το αγαπημένο μου παιχνίδι το MasterChef! Είναι όμως κάποια πράγματα που αρνούμαι ότι μπορεί να θυσιάσει ο οποιοσδήποτε στο βωμό της τηλεθέασης!

Το Star channel είναι ένα κανάλι που αν μη τι άλλο δεν έχει δώσει δείγματα ανηθικότητας στο πανελλήνιο. Δεν γίνεται λοιπόν να στιγματίζεται το κανάλι από κάποιες συμπεριφορές που το εκθέτουν.

Ξεκινάω με το κανάλι του Star και μετά θα πάω στον κύριο Κοντιζά. Θεωρώ απαράδεκτο τραγικό και ανήθικο όταν μπορείς να μοντάρει μία εκπομπή να αφήνεις να παίζουν εκφράσεις του τύπου «Να του χώσω μπουνιά» «Στα αρ.......» και αλλά πολλά που είπε η Άλκηστις στο προχθεσινό επεισόδιο.

Δείτε ενδεικτικά μια από τις στιγμές της Άλκηστις που εξόργισαν τον Κοντιζά:

Μπορεί σε κάποιους που παρακολουθούν το MasterChef να αρέσουν αυτές οι εκφράσεις! Μπορεί σε κάποιους που παρακολουθούν το MasterChef να ερεθίζονται από τέτοιες εκφράσεις! Το MasterChef όμως το παρακολουθούνε ακόμη και παιδιά. Δηλαδή τι λέμε στο παιδί που θα πάει αύριο στο σχολείο. Του λέμε ότι η μαθήτρια η τσαμπουκαλού (η Άλκηστις δηλαδή) μπορεί να κάνει τέτοια επίθεση στον δάσκαλο της τον κύριο Κοντιζά!

Δείτε την κωλοτούμπα:

Ρωτάω: Έχει ανάγκη ένα πρόγραμμα που παίζει στο prime time και που παρακολουθούν ακόμη και παιδιά να αφήνει να παίζουν τέτοιες εκφράσεις; Τέτοια λόγια; Δηλαδή στην ποιότητα του παιχνιδιού τι ακριβώς δίνουν αυτού του είδους οι ψευτομαγκιές από λούμπεν στοιχεία.

Αληθινά όταν το άκουγα μου έκανε τεράστια εντύπωση είχα παρασυρθεί όμως από την πλοκή του παιχνιδιού και δεν έδωσα σημασία στην διάσταση αυτών των πραγμάτων που βλέπουμε. Η τηλεόραση έχει πολύ σοβαρό ρόλο στο πως μπορούν να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Γι’ αυτό τα προγράμματα χωρίζονται σε προγράμματα που μπορούν να βλέπουν τα παιδιά και σε προγράμματα που δεν μπορούν να βλέπουν τα παιδιά. Αν δηλαδή το ΕΣΡ γνώριζε το συγκεκριμένο περιεχόμενο ποτέ δεν θα άφηνε να παίξει η εκπομπή στο prime time!

Πάμε τώρα στον κύριο Κοντιζά. Ο κύριος Κοντιζάς με τα καλά ελληνικά του, γνώριζε επακριβώς την συμπεριφορά της συγκεκριμένης παίκτριας απέναντι του. Ο κύριος Κοντιζάς γνώριζε πώς ακριβώς συμπεριφέρθηκε η συγκεκριμένη παίκτρια δημόσια. Δημόσια με ευθύνη φυσικά του καναλιού του star το οποίο θα μπορούσε άνετα να μοντάρει το περιεχόμενο.

Τελοσπάντων όμως το κανάλι δεν έκανε σωστά τη δουλειά του! Ερώτημα: Ο κύριος Κοντιζάς που γνωρίζει την συγκεκριμένη συμπεριφορά της παίκτριας την επόμενη μέρα κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα; Δηλαδή κύριε Κοντιζά όλο το πανελλήνιο είδε αυτήν την «αλήτικη» συμπεριφορά της συγκεκριμένης παίκτριας μέσα στο παιχνίδι κι εσείς την αφήνετε να παραμείνει στο παιχνίδι! Δηλαδή την επόμενη φορά τι πρέπει να γίνει,να σας «σερβίρει» τίποτα μπουνιές, όπως η ίδια υποστηρίζει για να αποβληθεί από τον διαγωνισμό;

Και να δεχτώ αγαπητέ κύριε Κοντιζά ότι θέλετε να κλείσετε το θέμα. Να μη δώσετε διαστάσεις! Δεκτόν. Εχθές αυτό το γνωστό κόλπο με το «Άλκηστις έλα μπροστά» και ξαφνικά... «stop και ανέβα τα σκαλιά είσαι ασφαλής» αυτό τι ήταν;

Να σας πω εγώ κύριε Κοντιζά, στο βωμό της τηλεθέασης θυσιάζετε τα πάντα! Παίζετε κύριε Κοντιζά για τα νούμερα τηλεθέασης. Εσάς αυτό σας φαίνεται σωστό και ηθικό για το επίπεδο σας; Ένας άνθρωπος με τέτοιο επίπεδο με τέτοια πορεία στη ζωή του και με τέτοιο ηθικό κώδικα, παίζει με μία παίκτρια για τα νούμερα τηλεθέασης! Δηλαδή στην κουζίνα σας, άμα κάποιος βοηθός σας σας πει να σας «παίξει» τίποτα μπουνιές, θα του κάνετε αστειάκια;

Αυτό το αστείο πρέπει να κοπεί! Το MasterChef δεν έχει ανάγκη από τέτοια παιχνίδια. Είναι ένα φορμάτ που έχει δύναμη από μόνο του. Έχει δύναμη ακόμη και στα νέα παιδιά, ανοίξτε αγαπητοί φίλοι στο star τα νούμερα τηλεθέασης να δείτε ποιες ηλικίες ακριβώς σας βλέπουνε! Σεβαστείτε και τους γονείς των παιδιών που σας παρακολουθούν αλλά και τα ίδια τα παιδιά σταματήστε να περνάτε μηνύματα τραμπουκισμών ηλιθιότητας ανηθικότητας και ψευτόμαγκιας!