Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

Spoiler alert!

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

Δείτε πρώτοι στο Youweekly.gr, τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το σημερινό επεισόδιο του Master Chef!

Μια επεισοδιακή ψηφοφορία θα φέρει μεγάλη αναταραχή και αναπάντεχα συναισθήματα στην επιφάνεια. Διαβάστε παρακάτω....

Ο μαγειρικός αγώνας αυτής της ημέρας, με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό σεφ Δήμο Μπαλόπουλο, θα στιγματίσει για αρκετό καιρό τους παίκτες, που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Ένας υποψήφιος μοιάζει να μαγειρεύει οδεύοντας στην καταστροφή. Εικόνα, που θυμίζει περισσότερο οικειοθελή αποχώρηση, παρά αγώνα παραμονής στον διαγωνισμό.


Θλίψη, απογοήτευση και οργή είναι τα συναισθήματα εκείνων, που επιστρέφουν στο σπίτι του MasterChef, παρά χαρά για την παραμονή τους στο παιχνίδι.Αυτή η αποχώρηση θα αλλάξει από τώρα και στο εξής τον τρόπο, που θα αντιμετωπίζουν τα πράγματα κάποιοι. Δείτε το trailer:

Master Chef: «Σεισμός» στο twitter με το μαγιό της Ασημίνας! «Εν... κ#λί αυτό;»

Οι θαυμαστές της Ασημίνας Ουστάλλι στο Master Chef έβαλαν φωτιά στο twitter με τα σχόλιά τους!


Η μπλε ομάδα του reality μαγειρικής ήταν η μεγάλη νικήτρια στην τελευταία ομαδική και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη σε.... πισίνα!


Οι νικητές μαζί με τον γνωστό σεφ έβαλαν τα μαγιό τους και τα βλέμματα τράβηξε η όμορφη Ασημίνα με το ολόσωμο brazilian μαγιό της! Εμείς φυσικά, πρόσφατα σας είχαμε δείξει κι άλλες καυτές φωτογραφίες της......


Δείτε τα σχετικά σχόλια από το twitter:

Τα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master Chef

Νίκος Μουτσινάς: Η επική ατάκα για την Ασημίνα του Master Chef! «Γιατί δεν πάει στο...» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στο OPEN «Για την παρέα» έριξε μία επική ατάκα για την Ασημίνα του Master Chef!

O παρουσιαστής σχολίασε και τη Φαίη Σκορδά!

«Ξέρει να μαγειρεύει η Ασημίνα; Γιατί είναι εκεί; Γιατί δεν πάει στο power of love; Ρε παιδιά αυτά που δείχνουν μαγειρεύονται; Είναι δύσκολα τα φαγητά που φτιάχνουν;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας τα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του Master Chef με τον γλωσσοδέτη της Ασημίνας.

Με αφορμή αυτό έστειλε μήνυμα και στη Φαίη Σκορδά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο