Master Chef: Το ξεκατίνιασμα της Σπυριδούλας, το άδειασμα στον Ζαχίρ και όλα τα highlights από χτες! (Βίντεο)

Όλα τα highlights από το επεισόδιο χτες!

Master Chef: Το ξεκατίνιασμα της Σπυριδούλας, το άδειασμα στον Ζαχίρ και όλα τα highlights από χτες! (Βίντεο)

Απίστευτο ξέσπασμα της Σπυριδούλας στο Master Chef και έριξε ατάκες-βόμβες on camera! Όλα τα highlights από το χτεσινό επεισόδιο του ριάλιτι του Star!

Τι προκάλεσε την έκρηξή της; Διαβάστε παρακάτω...

Η απόφαση του Σταμάτη να επιλέξει για τη δοκιμασία αποχώρησης την Σπυριδούλα αντί της Εύας, έφερε την έκρηξη της πρώτης.

Ο λόγος ήταν πως οι παίκτες που επέστρεψαν έφεραν αναταράξεις και η Σπυριδούλα ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «εμείς έχουμε φάει μία π@@@@@α να»!

Δείτε το βίντεο με όλο το ξέσπασμά της!

MasterChef: Ξέσπασε ο Ζαχίρ! "Δεν αντέχω αυτό το..."

Ξέσπασε ο Ζαχίρ στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef!

Ο παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής δε δίστασε να μιλήσει για τους διπρόσωπους συμπαίκτες του, οι οποίοι μόλις έμαθαν ότι έξω ο Ζαχίρ είναι συμπαθής στον κόσμο, άρχιζαν να τον "γλείφουν"…


«Από τη μέρα που μπήκαν τα παιδιά στο σπίτι και φέρανε τα νέα.. Και μας είπαν πώς φαινόμαστε έξω, ποιος μας γουστάρει και ποιος όχι, κάποια παιδιά που ακούσανε ότι δεν τους συμπαθεί ο κόσμος, αρχίσανε να αλλάζουν στάση απέναντι μου! Αν είσαι κακός, δεν πρόκειται να αλλάξεις! Πάλι κακός θα είσαι!» είπε μεταξύ άλλων ο Ζαχίρ.

Δεν έχει ξαναγίνει! Οι κριτές έφτυναν το φαγητό στο πιάτο!

"Μαγειρική τραγωδία" χαρακτήρισε το πιάτο του Σταμάτη, ο Πάνος Ιωαννίδης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και πραγματικά, όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί και έχουμε μείνει άφωνοι, διότι ο παίκτης με το πιάτο του θα μπορούσε να... δηλητηριάσει τους τέσσερις κριτές.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης ήθελε να αποχωρήσει γι’ αυτό και παρέδωσε στους κριτές ένα πιάτο, το οποίο δεν τρωγόταν!

Μάλιστα, ένας-ένας οι κριτές έφτυναν στο πιάτο το φαγητό, και φυσικά είχαν πάθει σοκ με αυτό το πιάτο που είχαν μπροστά τους, διότι πραγματικά ο παίκτης έκανε μια δολιοφθορά!

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

"Ο Σταμάτης είναι διπρόσωπος"! - Ο Ζαχίρ "ξεσκίζει" τον παίκτη!

Χαμός επικρατεί στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Ζαχίρ να "ξεσκίζει" όλους τους παίκτες αλλά περισσότερο τον Σταμάτη.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο έγινε ένας χαμός, με τον Σταμάτη, να παρουσιάζει επίτηδες ένα πιάτο στους κριτές το οποίο δε τρωγόταν, επειδή δεν ήθελε να μη φύγει ούτε η Σπυριδούλα, ούτε ο Πάνος.

Ο λόγος όμως δεν ήταν μόνο αυτός. Τον τελευταίο καιρό και μετά την επιστροφή παικτών που είχαν αποχωρήσει, είχε ακουστεί πώς ο Σταμάτης δείχνει έναν άλλο εαυτό μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Ζαχίρ λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο και μετά τη διαδικασία μαγειρικής των τριών παικτών, μιλώντας στη Σπυριδούλα και στην Εύα χαρακτήρισε ξεκάθαρα τον Σταμάτη διπρόσωπο. Δείτε ακριβώς τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Aλήθεια, τα νούμερα τηλεθέασης του Master Chef προχτές τα είδατε αν όχι.... Master chef: Τα... παλαβά νούμερα που έκανε το μαγιό της Ασημίνας!

Master Chef: «Σεισμός» στο twitter με το μαγιό της Ασημίνας! «Εν... κ#λί αυτό;»

Οι θαυμαστές της Ασημίνας Ουστάλλι στο Master Chef έβαλαν φωτιά στο twitter με τα σχόλιά τους!


Η μπλε ομάδα του reality μαγειρικής ήταν η μεγάλη νικήτρια στην τελευταία ομαδική και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη σε.... πισίνα! Διαβάστε παρακάτω...


Οι νικητές μαζί με τον γνωστό σεφ έβαλαν τα μαγιό τους και τα βλέμματα τράβηξε η όμορφη Ασημίνα με το ολόσωμο brazilian μαγιό της! Εμείς φυσικά, πρόσφατα σας είχαμε δείξει κι άλλες καυτές φωτογραφίες της......


Δείτε τα σχετικά σχόλια από το twitter:

Τα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master Chef