Power of love - Gala: Ο παίκτης που αποχώρησε και τα δάκρυα στο πλατό!

Τι έγινε στο Gala χτες; Δείτε αναλυτικά!

Power of love - Gala: Ο παίκτης που αποχώρησε και τα δάκρυα στο πλατό!

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Gala του Power of love στον ΣΚΑΙ εχτές;

Φυσικά, όπως κάθε εβδομάδα υπήρξαν πολλές εντάσεις που έφεραν αναστάτωση τους παίκτες και μία από αυτές δημιουργήθηκε από την Αλεξάνδρα, την παίκτρια που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω....


Οι παίκτης προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους και λίγο αργότερα ψήφισαν προκειμένου να προστατέψουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι και να του δώσουν την ασυλία.

Λίγο μετά, όλοι οι παίκτες, ψήφισαν ένας ένας τον παίκτη που δεν θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι, όπως γίνεται κάθε εβδομάδα. Η Μαρία Μπακοδήμου, άνοιξε το κουτί και ανακοίνωνε τα ονόματα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Αλέξανδρος από τα αγόρια και η Αλεξάνδρα από τα κορίτσια.

Ωστόσο, ο πιο αγαπητός παίκτης της εβδομάδας κατάφερε να σώσει τον συμπαίκτη του. Η Αλεξάνδρα κατάφερε να σωθεί από την Άννα, και τελικά αποχώρησε ο Αλέξανδρος, όπως σας είχαμε ενημερώσει με spoiler! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of Love: Είπε ψέμματα για τα καλλιστεία η Χριστίνα Γούλα! Αποκάλυψη....

Μια αποκάλυψη που τσακίζει κόκαλα σας έχω σήμερα για τη νέα παίκτρια του Power of Love, τη Χριστίνα Γούλα και τον τίτλο της στα καλλιστεία! Σίγουρα, φαντάζομαι πως δεν ξέρατε ότι είπε ψέμματα!


Η ίδια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, δεν πήρε τον τίτλο που ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο, στο οποίο έριξε και έναν τσακωμό με την Ρένια, όπως σας γράψαμε εδώ στο Youweekly.gr!


Η Χριστίνα, μπήκε όλο χαρά στο σπίτι και φόρεσε φυσικά και το στέμμα της, ανακοινώνοντας έτσι την άφιξή της αλλά και ότι έχει τίτλο από καλλιστεία, βεβαίως βεβαίως....


Ωστόσο, εγώ στο Vanda's blog σας έχω στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο από αυτό που είπε! Κρατιέστε; Σύμφωνα με μήνυμα που έφτασε στο κινητό μου, στο οποίο φαίνονται όλοι οι τίτλοι των καλλιστείων, η Χριστίνα δεν βγήκε ποτέ Miss Ελληνική Ομορφιά! Η Χριστίνα, πήρε μεν τίτλο... αλλά αυτόν της αναπληρωματικής Miss Ελληνική Ομορφιά! Κοινώς.... Β Miss! Όχι τίποτα άλλο, για να είμαστε σωστοί και να μην λέμε μισές αλήθειες! Ιδού λοιπόν και τα σχετικά ντοκουμέντα:

Η φωτογραφία με τον τίτλο της Χριστίνας Γούλα από το Power of Love