Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Τα ανατριχιαστικά λόγια της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας στην μητέρα τους!

Η έντονη συγκίνηση!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Τα ανατριχιαστικά λόγια της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας στην μητέρα τους!

Στο πλευρό της μητέρας τους Τζένης Μπαλατσινού είναι από το πρώτο λεπτό που πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια, η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου και τα λόγια τους ανατριχιάζουν.

Η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην πάρει την έγκριση των κοριτσιών της, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την Ματίνα Σπυροπούλου στο Secret των Παραπολιτικών, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε τη γνώμη και της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας μιας και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της και βάζει τα παιδιά της πάνω από όλα.

Μάλιστα, μετά την είδηση και την επιβεβαίωση ότι παντρεύονται, τόσο ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Μαζί σου, οι κόρες της ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους τρυφερές στιγμές με την μαμά τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Το "αληθινό" όνομα, το "ψώνιο", η ηλικία, το ύψος, η "ξινή" και ο πρώτος έρωτας!

Με αφορμή την είδηση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια εμείς εδώ στο site Youweekly.gr σας μαζέψαμε 20 πληροφορίες για την παρουσιάστρια που σπάνια έχουν γραφτεί. Το "αληθινό" όνομα, το "ψώνιο", η ηλικία, το ύψος, η "ξινή" και ο πρώτος έρωτας!

Θα σας κάνει εντύπωση η φιλοσοφική αναζήτησή της Μπαλατσινού αλλά και ο χαμός με την αληθινή ηλικία. Διαβάστε παρακάτω...

Τζένη Μπαλατσινού: Το

1.Η Τζένη (Πολυξένη) Μπαλατσινού (Θεσσαλονίκη, 2 Νοεμβρίου 1970) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο.

2. Έχει ύψος 1.75

3.Το 1990 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς ενώ στη συνέχεια πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991" σε διαγωνισμού του εξωτερικού.

4.Γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991" σε διαγωνισμού του εξωτερικού.

5.Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στην εκπομπή «Τα νέα του ΑΝΤ1» με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ.

6.Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τις σειρές «Η Λάμψη» (1992) και «Οι Μεν Και Οι Δεν» (1993).

7.Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR

8.Το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια.

9.Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα».

10.Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

11.Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής

επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Next Top Model» (2009-2011)

12.Τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

13.Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Joy» (2014-2015).

14.Τη σεζόν 2015-16 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny» στο MEGA, η οποία συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1.

15.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΤΖΕΝΗ ΘΑ ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι 43 ετών. Μπορεί και 44. Η ακριβής χρονολογία της γέννησής της δεν είναι γνωστή κι εκείνη δεν λέει ακριβώς.

Αν μπορούσε, θα έκρυβε και τα γενέθλιά της. Ετσι, λοιπόν, παρόλο που η Τζένη γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1971, δεν διαψεύδει αυτούς που λένε ότι γεννήθηκε το 1970, ούτε αυτούς που υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε το 1969 - κι ας νομίζουν ότι είναι μεγαλύτερη απ’ όσο πραγματικά είναι. Αλλά έτσι είναι η Τζένη. Ιδιαίτερο κορίτσι με ιδιαίτερες αντιλήψεις. Γι’ αυτό κατάφερε να ζήσει 19 χρόνια με τον Πέτρο Κωστόπουλο και γι’ αυτό αποφάσισε να χωρίσει απ’ αυτόν όταν κανείς πια δεν πίστευε ότι θα χωρίσει.

16.ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Αν ρωτήσεις τις φίλες της ποια ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή στον 18ετή γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, θα σου πουν σίγουρα ότι ήταν το 2009. Ηταν η πιο δύσκολη χρονιά στη σχέση τους και όσοι ξέρουν λένε ότι το γυαλί ράγισε για πρώτη φορά τότε. Ηταν λίγο πριν από το «Next top model» όταν άρχισαν στο σπίτι της Φιλοθέης να ακούγονται οι πρώτες συζητήσεις για διαζύγιο (ασχέτως αν η Τζένη μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στη συνέντευξή της στο «Βράδυ» του Πέτρου ότι σκεφτόταν το διαζύγιο από τον δεύτερο χρόνο του γάμου της). Λέει φίλη της: «Η Τζένη τότε ήταν αποφασισμένη να χωρίσει. Είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και της ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί. Είχε φύγει για το Παρίσι για περίπου έναν μήνα με την πρόφαση ότι είχε δουλειές με την εταιρεία καλλυντικών που είχε τότε, αλλά στην πραγματικότητα έφυγε για να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή της και αν αντέχει να ζήσει χωρίς τον Πέτρο», εξηγεί, ενώ άλλη φίλη της Τζένης, γνωστή στυλίστρια, συμπληρώνει την ιστορία για την εποχή εκείνη: «Για ένα μεγάλο διάστημα η Τζένη έπαιζε θέατρο για τα παιδιά. Και τα είχε καταφέρει τέλεια γιατί κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα.

ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ

17.Πολλά βράδια κοιμόταν στο σπίτι της μαμάς της και το πρωί ξυπνούσε νωρίς, έτρεχε στο σπίτι στη Φιλοθέη πριν ξυπνήσουν τα παιδιά, τα ετοίμαζε για το σχολείο και έφευγε ξανά. Δεν ήθελε να αντιληφθούν ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι τα βράδια δεν μένει με τον μπαμπά τους». Ήταν τότε που η Τζένη άρχισε να χάνει πολλά κιλά προκαλώντας ανησυχία στους τους φίλους της. Εκείνη την περίοδο δέχτηκε να μπει στην κριτική επιτροπή του «Next top model», παρότι είχε αποφασίσει να μην ξανασχοληθεί με την τηλεόραση. «Ήθελε να κάνει κάτι να ξεφύγει και ειδικότερα κάτι που θα της τόνωνε τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και το ηθικό. Αυτό είχε ανάγκη. Να της λένε ότι είναι ωραία, παρόλο που δεν είναι από τις γυναίκες που έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση. Συμβαίνει όμως και το κατανοώ. Γι’ αυτό δέχτηκε να πάει στην εκπομπή και το πήρε και τόσο σοβαρά», εξηγεί φίλη της. Γιατί όμως ο Πέτρος και η Τζένη δεν χώρισαν τότε; Για ποιον λόγο η Τζένη αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι της και για ποιον λόγο ο Πέτρος έκανε τα πάντα να την πείσει να μείνουν μαζί ενώ ο έρωτας μεταξύ τους είχε αρχίσει να ξεθωριάζει;

18.Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΑΜΦΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ

Αυτό που είχε σημασία ήταν η επιβίωση της οικογένειας.
«Είχα φτάσει στο σημείο να αναισθητοποιηθώ. Τίποτα δεν μπορούσε πια να με στεναχωρήσει. Τα περίμενα όλα. Το ένα χτύπημα ερχόταν μετά το άλλο. Θυμάμαι μια μέρα που οδηγούσα στην Κηφισίας και έβρεχε καταρρακτωδώς. Με είχε πιάσει υστερικό γέλιο. Σταμάτησα σε μια άκρη του δρόμου και άρχισα να φωνάζω στον ουρανό “ρίξε κι άλλα, μη σταματάς, ρίξε μέχρι να τελειώσεις. Ρίξε μέχρι να μην μπορείς να ρίξεις άλλο”», εξομολογήθηκε η ίδια σε φίλη της. Στο μεταξύ η σχέση της με τον Πέτρο φαινόταν να δυναμώνει. Η Τζένη μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί σε δικό της άνθρωπο ότι αυτή η κρίση ίσως τελικά να έκανε καλό στον γάμο τους. Οτι μέσα στο σκοτάδι μπορούσε να υπάρχει και αυτή η φωτεινή πλευρά. Ετσι κι αλλιώς, η Τζένη έχει έναν δικό της τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Τα μαθήματα φιλοσοφίας που έκανε με τον Στέλιο Ράμφο για 7 χρόνια την άλλαξαν για τα καλά. Την έκαναν να πιστεύει ότι η ζωή της, κατά τα λεγόμενά της, είναι ευλογημένη, ότι πρέπει να είναι ευγνώμων γι’ αυτά που ζει ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Και να ξαναγεννιόμουν τα ίδια πράγματα θα έκανα, τον ίδιο άντρα θα ερωτευόμουν και μαζί του θα ήθελα να μεγαλώσω όπως μεγάλωσα», έχει πει δακρύζοντας ένα απόγευμα σε ένα τραπεζάκι της «Παλιάς Αγοράς» στη Φιλοθέη.

19.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ

«Ο Θανάσης ήταν ο πρώτος της έρωτας. Μόλις γύρισε από την Γαλλία και επειδή τότε είχαν χωρίσει οι γονείς της, έμειναν αμέσως μαζί σ’ ένα σπίτι κοντά στην Καλογρέζα και έγιναν “ο ωραίος και η ωραία” της εποχής», θυμάται παλιό μοντέλο που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα σε επιδείξεις μαζί με την Τζένη, τη Φιλίππα, τη Βίκυ Κουλιανού και τη Μαρίνα Τσιντικίδου. Η σχέση με τον Θανάση αλλά κυρίως το class που χαρακτήριζε τη Τζένη ως μοντέλο εκτόξευσαν την καριέρα της από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Εγινε αμέσως μούσα της Λουκίας, του Μάκη Τσέλιου, του τότε παντοδύναμου Βασίλειου Κωστέτσου. Οι σχεδιαστές την είχαν ερωτευτεί, οι στυλίστες την παραδέχονταν γιατί δεν ήταν μια κούκλα που απλώς της πήγαιναν τα ρούχα, ήξερε να τα αναδεικνύει και να τα συνδυάζει από μόνη της. Η Τζένη διέθετε και κάτι ακόμη που δεν το είχαν απαραίτητα όσες άλλες είχαν εξίσου ψηλά πόδια: πλάκα. «Γι’ αυτό τη λάτρευαν όλοι. Γιατί μαζί της μπορούσες να περάσεις ωραία. Δεν ήταν καμία χαζή που έκανε μαλλιά και νύχια ή που έψαχνε να βρει έναν πλούσιο γκόμενο να βολευτεί. Η Τζένη περνούσε πολύ ωραία στα καμαρίνια και ήταν τόσο πετυχημένη που δεν είχε κανένα κόμπλεξ απέναντι σε οποιονδήποτε. Ενα κορίτσι ελεύθερο, χαρούμενο και πολύ αυθόρμητο. Η δουλειά του μοντέλου ήταν πολύ εύκολη για εκείνη γιατί το “είχε” και δεν την ένοιαζε να το κυνηγήσει», σημειώνει γνωστός φωτογράφος της Αθήνας που τη θυμάται από την εποχή που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς, η πρώτη εστεμμένη των καλλιστείων του ΑΝΤ1 και αργότερα αγαπημένο κορίτσι του καναλιού. «Αν η Τζένη δεν είχε χιούμορ και αυτοσαρκασμό, δεν θα δεχόταν να παίξει τη συνείδηση της Βίρνας Δράκου στη “Λάμψη” του Φώσκολου και να εμφανίζεται μπροστά της σαν οπτασία», θυμάται ο ίδιος φωτογράφος και γελάει. Άνθρωποι που ήταν τότε στο κανάλι θυμούνται τον Φώσκολο να έχει ξετρελαθεί με την ομορφιά και την «καθαρή μούρη» της Τζένης, όπως έλεγε, και να φωνάζει ότι «είναι ένας άγγελος και πρέπει να βρω τον ρόλο ενός αγγέλου να τη βάλω να παίξει». Και τον βρήκε, με τον δικό του τρόπο στη θρυλική και φρέσκια τότε «Λάμψη».

20.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΞΙΝΗ

Η Τζένη ήξερε από πρώτο χέρι ότι πίσω από τις ακριβές τσάντες, τα ταξίδια και τα χαμόγελα κρύβονταν κατεστραμμένες ζωές, θλιβεροί γάμοι και καλυμμένα τραύματα. Και αυτό δεν ήθελε να το ζήσει. Γι’ αυτό μάλλον τότε της κόλλησαν και το παρατσούκλι «ξινή». Οσοι έζησαν το πάρτι της εποχής, ξέρουν ότι όσο ο Πέτρος ήταν η ψυχή της παρέας, αυτός που ήθελε να είναι γεμάτο το σπίτι από κόσμο, τόσο η Τζένη ήθελε απλώς την ησυχία της κι ένα σπίτι που να είναι ησυχαστήριο για εκείνη και τα παιδιά της και όχι κοσμικό σαλόνι από το οποίο περνούσαν διάσημοι και επιχειρηματίες. «Δεν λέω ότι η Τζένη δεν απόλαυσε την καλή ζωή με τον Πέτρο. Απόλαυσε τα ταξίδια, τα καλά ξενοδοχεία, τα ακριβά δείπνα, αλλά πάντα στο τέλος αυτό που της έμενε ήταν η αγάπη της για εκείνον και η ηρεμία που ήθελε να έχει στο σπίτι της. Και προκειμένου να την έχει ήταν πρόθυμη να θυσιάσει όλα τα προηγούμενα. Ας ήταν καλά μαζί κι ας μην πήγαιναν κανένα ταξίδι ποτέ», λέει φίλη της που ταυτόχρονα θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γι’ αυτή τη φημολογία που υπάρχει για τα οικονομικά του ζευγαριού. Για την εικόνα του ωραίου κοριτσιού που έκανε έναν «καλό γάμο».