Τζένη Μπαλατσινού: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της εκπομπής της! (Βίντεο)

Υποδέχθηκε με χαμόγελο τους τηλεθεατές της!

Τζένη Μπαλατσινού: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της εκπομπής της! (Βίντεο)

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε η Τζένη Μπαλατσινού με την εκπομπή «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» και σας έχουμε τα πρώτα πλάνα.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση με ένα μαγκαζίνο όλο εκπλήξεις. Διαβάστε παρακάτω...

Η Τζένη Μπαλατσινού περνάει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της! Στην προσωπική της ζωή θα κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της, Βασίλη Κικίλια, αφού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, ενώ στα επαγγελματικά της είναι πολύ αισιόδοξοι για την νέα της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, έκανε πρεμιέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πέτρος Κωστόπουλος: «Λύγισε» on air για την Τζένη Μπαλατσινού! Τα δημόσια λόγια για τον γάμο με τον Κικίλια! (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του μίλησε για το γεγονός και λύγισε.

Ο παρουσιαστής του Open tv, μετά την ακύρωση της συνέντευξης του γιατί δεν ήθελε να ερωτηθεί για το γάμο της πρώην συζύγου του, μίλησε on air. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δήλωσε πως με την Τζένη Μπαλατσινού έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία λατρεύει και θέλει να τα βλέπει ευτυχισμένα. Για να είναι ευτυχισμένα όμως πρέπει να είναι και η μητέρα του ευτυχισμένη, καθώς δεν τα έχει κάνει μόνος του. Μάλιστα, συγκινήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Τα ανατριχιαστικά λόγια της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας στην μητέρα τους!

Στο πλευρό της μητέρας τους Τζένης Μπαλατσινού είναι από το πρώτο λεπτό που πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια, η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου και τα λόγια τους ανατριχιάζουν.

Η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην πάρει την έγκριση των κοριτσιών της, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την Ματίνα Σπυροπούλου στο Secret των Παραπολιτικών, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε τη γνώμη και της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας μιας και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της και βάζει τα παιδιά της πάνω από όλα.

Μάλιστα, μετά την είδηση και την επιβεβαίωση ότι παντρεύονται, τόσο ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Μαζί σου, οι κόρες της ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους τρυφερές στιγμές με την μαμά τους.

undefined