Βίκυ Σταυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά ανοικτά για την προσωπική της ζωή!

Ο άντρας που της πήρε τα μυαλά!

Βίκυ Σταυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά ανοικτά για την προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Τζένης Μπαλατσινού στο ΑΝΤ1 βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η επιτυχημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

«Μία φορά ένιωσα πάρα πολύ ξεχωριστά για έναν άντρα και είδα ένα βλέμμα που αισθάνθηκα ότι έχει περάσει πολλά στη ζωή του, μεγάλη ταλαιπωρία, τη νίκησε και δεν έμεινε σε αυτή. Και επειδή και εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου, αισθάνθηκα μία «συγγένεια», αποκάλυψε.

«Επειδή ξέρω για τι μιλάμε, άσχετα που δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, όταν είσαι πολύ ερωτευμένη το επικοινωνείς στον άλλον ή κομπλάρεις;» της είπε η παρουσιάστρια και απάντησε: «Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη τα κάνω μαντάρα. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Φέρομαι σαν 13αχρονο. Μπορώ να διαχειριστώ πιο εύκολα τα εποχιακά σουξεδάκια».

Βίκυ Σταυροπούλου: Επική ατάκα στους δημοσιογράφους: «Βγάλατε λαβράκι;» (βίντεο)

Η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται ψεύτης»...

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας και μία επική ατάκα. σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη. Διαβάστε παρακάτω...

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της:

«Είναι πολύ ωραίο που παραμένω στη συνείδηση του κόσμου ως η απόλυτη παρτενέρ του Αλέξη Γεωργούλη» είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και συνέχισε: «Θέλουμε πολύ και οι δυο να συνεργαστούμε και στο θέατρο, όταν θα είναι η σωστή στιγμή και τώρα θα με αφήσετε να πάω να του δώσω ένα φιλί;»!

Όταν η δημοσιογράφος της είπε: «Ασυγκράτητη είσαι. Σου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να τον φιλήσεις» η Βίκυ αστειευόμενη απάντησε «αφοπλιστικά»: «Σιγά παιδιά, δε βγάλατε λαβράκι».

Δείτε το βίντεο: