Open: «Φρίκαραν» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο κανάλι!

Πολύ δύσκολες ώρες! Τι έκανε ο Πέτρος;

Open: «Φρίκαραν» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο κανάλι!

Είναι να μη φρικάρεις με τον Πέτρο Κωστόπουλο και με την εκπομπή του Όλα λάθος!


Από την ημέρα που έχει ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή, στέλνει στα Τάρταρα το κανάλι του Open στην απογευματινή ζώνη. Διαβάστε παρακάτω....


Και χθες Σάββατο δεν κατάφερε να ξεπεράσει όχι μόνο το μ.0 του καναλιού αλλά και το δικό του ρεκόρ!
Μόλις 5,2 στο δυναμικό κοινό έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο OPEN


Τα νούμερα αναλυτικά: 7,0 6,7 8,1 8,1 5,0 4,7 4,7 4,3 3,9 4,0 6,0 2,5 2,9! Στον ανταγωνισμό το «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού τετραπλάσια νούμερα στο 19,0 στον κανάλι του ALPHA TV! Τι νούμερα έκανε η πρώην σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού; Όλο το ρεπορτάζ....

Πέτρος Κωστόπουλος: «Λύγισε» on air για την Τζένη Μπαλατσινού! Τα δημόσια λόγια για τον γάμο με τον Κικίλια! (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του μίλησε για το γεγονός και λύγισε.

Ο παρουσιαστής του Open tv, μετά την ακύρωση της συνέντευξης του γιατί δεν ήθελε να ερωτηθεί για το γάμο της πρώην συζύγου του, μίλησε on air.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δήλωσε πως με την Τζένη Μπαλατσινού έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία λατρεύει και θέλει να τα βλέπει ευτυχισμένα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:

«Οι άνθρωποι παντρεύονται ή χωρίζουν. Εμείς ήμασταν 16 χρόνια παντρεμένοι και έχω χωρίσει, σχεδόν, επτά χρόνια. Άρα, οι άνθρωποι κάνουν τη ζωή τους. Δεν υπάρχει κάποια δήλωση γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι και όχι τρελοί. Σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και πιο πολύ τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά και ήταν ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα τρία παιδιά έχουν μία μαμά. Όταν κάνουν κάτι θέλω να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με εμένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι χαίρομαι κι εγώ πάρα πολύ. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά τους, πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής όντας συγκινημένος, είπε: «Ως ισορροπημένος άνθρωπος θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε. Να κάνει τη ζωή της, τη δουλειά της και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένεια μου θα είναι χαρούμενη!». Δείτε το σχετικό βίντεο: